RE: Mršajmo zajedno ! (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Mršavljenje

Poruka

Lady26 -> RE: Mršajmo zajedno ! (15.8.2013 10:39:03)

IZVORNA PORUKA: Hannica

Sweety ti si bas visoka,tebi je i 60 kg malo.[sm=smiley36.gif]

Ja sam 170cm i sa 60kg sam k'o stapic... 63-65 je meni idealno...ali sa ovih 7x (biiiiiiiiiiiiiiiiiiiiip cenzurisano zbog radi djece [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley36.gif[/image]) kg samo k'o tenk [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley19.gif[/image]

Hannica -> RE: Mršajmo zajedno ! (15.8.2013 10:41:23)

Ah,zaboravila sam napomenuti da sam pocela piti limun s toplom vodom na taste,a pijem i mnogo vode u toku dana,min 2 l,skinula sam aplikaciju na mob-u pa pratim.[sm=smiley36.gif]

MicoTico -> RE: Mršajmo zajedno ! (15.8.2013 10:42:19)

Ma kontam je (djelomično) sweet insanity. Nismo svi iste građe pa da nam na istu visinu iste kile odgovaraju, ali meni baš , baš malo zvuči 57 kg na 176 cm visine[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley24.gif[/image](ako sam dobro skontala ona bi do te kilaže mršala)

MicoTico -> RE: Mršajmo zajedno ! (15.8.2013 10:43:28)

Ah,zaboravila sam napomenuti da sam pocela piti limun s toplom vodom na taste,a pijem i mnogo vode u toku dana,min 2 l,skinula sam aplikaciju na mob-u pa pratim.[sm=smiley36.gif]

Ja pijem svako jutro 2 čaše mlake vode i riješila sam problem sa probavom tj sa stolicom (inače baš muku mučim sa tim). 

Brisani uporabnik -> [Obrisana poruka] (15.8.2013 10:44:10)

[Sadržaj poruke je obrisan]

sweet insanity -> RE: Mršajmo zajedno ! (15.8.2013 10:46:48)

Kada bi me vidjela ne bi mislila tako[sm=smiley36.gif] Nije to do kompleksa nego jednostavno visina i tezina po meni nisu jedini faktori. Gradja je jako bitna. I 60 kg na moju građu je celulit, ogromna guza, slauf kad obucem farmerke, a sike narasle tek toliko da se vidi da sam zensko[sm=smiley36.gif]

anidla -> RE: Mršajmo zajedno ! (15.8.2013 10:47:44)

zdravo zene....

ja sam skinula 5 kg, imam jos 5 :)

od septembra cu opet na zumbu, a do tada vozim biciklo na posao i nazad (10 kilometara dnevno), izbacila sam veceru i slatkise a i kruh...ostalo sve njopam....

veki_aki -> RE: Mršajmo zajedno ! (15.8.2013 11:06:24)

anidla mislim da radis idealnu dijetu[sm=bravo.gif] brzo ce to dole
A sto se tice kila i gradje..to je sve individualno...nije svima to sve isto rasporedjeno niti su svima kosti iste, a ako cemo iskreno nemamo svi ni isti ukus, ja zelim smrsati, al isto tako zelim i guzu i sike, i ne zelim bas misice neke, a dosta cura boluje za plocicama na stomaku, meni to nije zenstveno i tako...prije trudnoca kilaza mi se kretala52-53, sad mislim da je skroz ok da dodjem do 58, ni kilu dole.A i mm ne voli zgoljavice, tako da ni ne urim previse[sm=jezicek.gif]
Vama svima sretno u mrsanju i smrsajte onoliko koliko vi zelite[sm=smiley20.gif]

Hannica -> RE: Mršajmo zajedno ! (15.8.2013 11:10:01)

IZVORNA PORUKA: MicoTico

Ma kontam je (djelomično) sweet insanity. Nismo svi iste građe pa da nam na istu visinu iste kile odgovaraju, ali meni baš , baš malo zvuči 57 kg na 176 cm visine[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley24.gif[/image](ako sam dobro skontala ona bi do te kilaže mršala)

Ja sam sk gradje kao i sweety,imam sitne kosti i sa 60 kg bad imsm puno sala,sva sam mecava.[sm=jezicek.gif] Mozda se to ne vidi na prvi pogled ali ja vidim,sve kipi iz hlaca,kod mene guza nije problem,kad imam visks kg bude taman,ali stomak mi iskoci,i oko struka salo se nakupi,a meni je to nesto najruznije kad vidim. Ja sam visoka 170 -172 kako ko izmjeri,a zelim da mrsam do 55-56 kg,to je moja idealna tezina.

MicoTico -> RE: Mršajmo zajedno ! (15.8.2013 11:12:48)

Ma i meni je ova moja sad što sam dostigla idealna, iako bih trebala još koju kilu da se udebljam po "tamo nekim pravilima".
I ja sam sitnije građe. Samo meni stomak nije problematičan nikad bio, meni zadnjica vazda povelika. Evo i sad nije za zanemariti[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

Hannica -> RE: Mršajmo zajedno ! (15.8.2013 11:13:54)

IZVORNA PORUKA: sweet insanity

Kada bi me vidjela ne bi mislila tako[sm=smiley36.gif] Nije to do kompleksa nego jednostavno visina i tezina po meni nisu jedini faktori. Gradja je jako bitna. I 60 kg na moju građu je celulit, ogromna guza, slauf kad obucem farmerke, a sike narasle tek toliko da se vidi da sam zensko[sm=smiley36.gif]

Vidjela sam na fb.[sm=smiley36.gif]

Hannica -> RE: Mršajmo zajedno ! (15.8.2013 11:18:23)

Ma i meni je ova moja sad što sam dostigla idealna, iako bih trebala još koju kilu da se udebljam po "tamo nekim pravilima".
I ja sam sitnije građe. Samo meni stomak nije problematičan nikad bio, meni zadnjica vazda povelika. Evo i sad nije za zanemariti[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

Hajd ti nama otkrij koliko imas kg,bas me zanima.[sm=smiley36.gif]

Ninushka -> RE: Mršajmo zajedno ! (15.8.2013 11:20:53)

Jao žene plačem! Pa ovdje uopšte nema ''debelih'' a sve mršate[sm=sad.gif] Sve ste k''o avion [sm=smiley36.gif] Dobro, šalim se, znam da svako zna s koliko se kg najbolje osjeća. Ja ću vam se pridružiti tek dok dojenjem istopim njoš nekoliko kg da ne prijavljjem veliku cifru, pa ću krenuti lagano, onako, po svom [sm=sad.gif]

Visoka oko 165, idealna, ali i nemoguća misija je 60kg, pa bar do 63, 64 bi bilo super.

MicoTico -> RE: Mršajmo zajedno ! (15.8.2013 11:23:35)

Ma ne krijem ja,čak štaviše , drago mi što je tako.
Jutros se vagala 54,1 kg, 168 cm visine.

Brisani uporabnik -> [Obrisana poruka] (15.8.2013 11:24:33)

Ninushka -> RE: Mršajmo zajedno ! (15.8.2013 11:31:23)

IZVORNA PORUKA: Iman83

IZVORNA PORUKA: Ninushka

Jao žene plačem! Pa ovdje uopšte nema ''debelih'' a sve mršate[sm=sad.gif] Sve ste k''o avion [sm=smiley36.gif] Dobro, šalim se, znam da svako zna s koliko se kg najbolje osjeća. Ja ću vam se pridružiti tek dok dojenjem istopim njoš nekoliko kg da ne prijavljjem veliku cifru, pa ću krenuti lagano, onako, po svom [sm=sad.gif]

Visoka oko 165, idealna, ali i nemoguća misija je 60kg, pa bar do 63, 64 bi bilo super.

I ja kontam....ja ovdje ko burek u svemiru...sve oko mene mršavo [sm=smiley36.gif]

Daj ne zezaj, i ti spadaš u ove mršavice. Ženo pa na tebi se uopšte ne vidi ovih 68. (je l' ono ti reče 68?) Ja se porodila i opet imam tačno onoliko kg koliko sam imala kad sam sa Srđanom otišla na porod [sm=sad.gif] Al' sam opet k'o med [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

Brisani uporabnik -> [Obrisana poruka] (15.8.2013 11:34:38)

Ninushka -> RE: Mršajmo zajedno ! (15.8.2013 11:37:59)

Jašta si...sad će to Dunja popapati[sm=smiley1.gif]

Ma laganini...izbaci sve od čega mlijeko ionako nema koristi...tipa slatkiši, kruh...i pij vodu umjesto soka i mlijeka.
A Dunja će se pobrinuti za ostalo.

Ja zbog kičme moram na mršanje...a i na pilates uskoro.[sm=smiley1.gif]

Uh ženo rado bih ja da mogu. Sokove i ne pijem, hljeb isto slabo, ali mene ubiše slatkiši. Mada moraću uvesti stroge rezove pa kud puklo da puklo... Samo sad idu babine, kolači i co... aja da ne pojedem min 2 ne bih bila ja [sm=hudicek1.gif]

Ninushka -> RE: Mršajmo zajedno ! (15.8.2013 11:38:53)

A ovo za mlijeko, pa zar i lijeko da izbjegavam[sm=zmeden.gif]

Brisani uporabnik -> [Obrisana poruka] (15.8.2013 11:45:27)

Ninushka -> RE: Mršajmo zajedno ! (15.8.2013 11:50:15)

Pijem ga uz Divku i uz musli nikako drugačije. Znam da može nasmetati, ali pila sam tako u malim količinama i dok sam S. dojila. Doduše imao je grčeve ali... A Divku ne mogu bez mlijeka, a pijem je jer je dobra za dojilje...

Lady26 -> RE: Mršajmo zajedno ! (15.8.2013 11:52:26)

Mlijeko izbjegavaj svakako jer moze Dunji nasmetati...laktoza je jaka za njihov trbuščić.

Stvarno?Da prenesem prijateljici...curicu bas muce grcici...

Brisani uporabnik -> [Obrisana poruka] (15.8.2013 11:56:05)

Lady26 -> RE: Mršajmo zajedno ! (15.8.2013 11:58:01)

IZVORNA PORUKA: Lady26

Mlijeko izbjegavaj svakako jer moze Dunji nasmetati...laktoza je jaka za njihov trbuščić.

Stvarno?Da prenesem prijateljici...curicu bas muce grcici...

Da, kravlje mlijeko može uzrokovati grčiće.
Ja ga pijem samo u kahvi...i to vrlo-vrlo malo...ono samo da zabijeli [sm=smiley36.gif]

Ja ga inace slabo pijem, sto rece samo u kafi, eventualno nekad uz dorucak malu solju....Pa tako i dok sam dojila, ali nisam znala da moze naskoditi...

ada_ -> RE: Mršajmo zajedno ! (15.8.2013 11:59:10)

Ma ne krijem ja,čak štaviše , drago mi što je tako.
Jutros se vagala 54,1 kg, 168 cm visine.

isto sam visoka a kad sam imala (nekad davnooo)ovu kilazu bila sam ko stapic i ne bih vise nikad isla do te mjere...
ja se ubih od ovih kila ne znam ni sto svratih na ovu temu samo nabijam komplekse [sm=jezicek.gif]svoje kile ne smijem ni spomenuti izgledam ko slon [sm=smiley19.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  242 243 [244] 245 246   Sljedeća stranica >   >>