veki_aki -> RE: Mršajmo zajedno ! (14.8.2013 8:00:59)
|
jutric mrsavice!Kakve ste danas?Ja sam jucer malo vise brljala, bili neki gosti pa svasta slatko bilo, pa malo meze, naravno to sve tamo od 19.30 do 21.30, al hajd danas cu vise malo paziti.E zato sam isla na rolanje sa svojim momcima, prvo svi pola sata, a onda sa starijim sinom kojeg sam ganjala jer on fura na biciklu i smorio me gore nego one moje vjezbe[sm=smiley36.gif]Danas moram malo vise paziti, ito je to nadam se[sm=smiley1.gif] Hanice meni se ovaj tvoj jelovnik cini bas pravi dijetalni kao da skidas 20 kg a ne tamo 3-4kg.Kako si do sad jela, mislim da li je puno vise, ili slicno?To ti govorim da ne bude jo-jo efekat i da se ne udebljas ako si sad naglo smanjila jelovnik, mada koliko sam skontala i da dobijes koju kilu ne bi bila frka al eto[sm=smiley1.gif]Ja najbolje mrsam kad malo smanjim i odredjene stvari, a ono tipa rigorozne dijete sam skontala da ne pali, tako da bole polako al sigurno. Vaganje je sad koliko znam do ponedeljka, jel tako? Necu nista vise reci, da ne postane roman. Pozzzzzzzzz
|
|
|
|