veki_aki -> RE: Mršajmo zajedno ! (13.8.2013 10:23:50)
|
ej Lady ja ti nisam ni nakakvoj posebnoj dijeti vec sam samo sve smanjila u odnosu na prije i fizicki sam aktivna skoro svaki dan.Prije sam se na poslu prezderavala keksima,cokoladam i sl uz kompjuter, sad nista nemam na stolu, mozda koji keksic na pauzi uz kafu i voce neko; dorucak na poslu je prije cesto bio hamburger, pita, velii sendvici i sl, sad je to paradajz sa 2 crne kifle i abc sir, kuci je npr.virsle sa 1 kriskom hljeba isl.;kuci sam pravo smanjila isto slatko, al ja sam ga jela u tonama, po citav kekes ili sokoladu smazem, pola tepsije kolaca i sl, e sad sam to pravo smanjila tipa red cokolade i keks i to je to, al kako je vruce jedem vise voca pa to pali sad se samo brinem sta ce biti zimus[sm=zmeden.gif] i da ono sto ja mislim da je najvaznije skoro svaki dan ili radim one svoje vjezbe ili se rolam ili brzo hodanje...i tako sam ja tamo nekad od februara,marta do evo sad polako spala sa 74 na 67, ali sam imala isto period kad nije islo dole a onda najednom krenulo u mjesec dana smrsala 2.5kg, zato ne brini i ti ces polako al sigurno. Al sam svasta nadrobila[sm=smiley36.gif]
|
|
|
|