eko beba -> RE: Mršajmo zajedno ! (13.5.2012 13:15:00)
|
IZVORNA PORUKA: eko beba IZVORNA PORUKA: canim Eko beba, ness kafa ti nema nikakve pozitivne sastojke u sebi, ona ti je samo instant mjesavina, realno ja nemam pojma kakvi su to sastojci sto si ti pomenula ali evo nasla sam neki artikl vezano za l karantin, ne znam ja sam uvijek za neke prirodne mjesavine pa bih radje izabrala zeleni caj, suhe sljive, sjemenke i slicno nego ovo a evo ti link http://www.fitness.com.hr/prehrana/dodaci-prehrani/L-karnitin.aspx ma i nes kafa ti je isto sr... ko i obična kafa, doduše malo ukusnija i sa više kCal [sm=smiley36.gif] ... a L-karnitin me zanimao, jer se nisam susrerala s tim do sad. Pitala sam zbog mišićne mase, jer se obično kod mršavljenja prvo gubi mišićna masa, a masne ćelije ipak ostaju pune.[sm=smiley13.gif] A što se tiče prirodnih preparata, oni su naravno No 1, poštoja nemam neki višak, a zanima me tonirane mišića i poboljšanje njihove gipkosti, kao i gipkosti ligamenata i zglobova, zanimao me i L-karnitin. Možda skupim dovoljno volje, pa krenem na plivanje, i naučim sebe konačno da mi vježbanje umjereno postane svakodnevna navika do kraja života dodatak: gubi se mišićna masa, ako osoba nije fizički aktivna, a mrša
|
|
|
|