anidla -> RE: Mršajmo zajedno ! (7.6.2012 10:45:11)
|
IZVORNA PORUKA: hanabanana IZVORNA PORUKA: anidla canim i prosli put sam te zamolila da me stavis na spisak i opet me nema [sm=smiley13.gif] Vi mene bojkotujete [sm=smiley19.gif] danas, za punih mjesec dana -3 kg pocela sa 79.900 gr danas 76.900 gr ja prezadovoljna, ali ulozeno je puno truda i vremena Svaku noc osim subote sam po sat vremena na vjezbanju [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/bravo.gif[/image] Tri kilograma je super. Ali vidim da vježbam, nemoj da te zbuni i da očekuješ manju brojku na vagi. Mišići su teži od sala. Tako da ćeš više možda gubiti u centimetrima nego što će ti kilogrami ići dole. Draga, znam sve....i vjeruj mi da mi je pocetak bio najtezi, intenzivnog treniranja 2 sedmice a vaga nista nije pokazivala, i onda sam takva demoralisana razgovarala sa trenericom a i mojim suprugom koji je sportista....cinjenica je da si cak i tezi u pocetku treniranja,a onda nakon 30-tak treninga i kile polako idu dole to je kod mene slucaj, jako puno se znojim, popijem samo na treningu litar vode....izbacila sam veceru, izbacila sam sokove (samo vodu pijem), a sve ostalo jedem i evo rezultata.... mislim da ce kod mene biti slucaj 4 kg za mjesec dana, fali jos malo grama [sm=smiley36.gif] Bitne su mi naravno kile da skinem (jos 7 ) ali bitnije mi je da sav stres izbacim iz sebe sto mi se nakupi na poslu..... I zaista vjerujem cvrsto da treninzi postanu kao droga, a prije nisam u to vjerovala....
|
|
|
|