RE: Mršajmo zajedno ! (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Mršavljenje

Poruka

anidla -> RE: Mršajmo zajedno ! (11.6.2012 6:19:52)

IZVORNA PORUKA: anidla

canim i prosli put sam te zamolila da me stavis na spisak i opet me nema [sm=smiley13.gif]

Vi mene bojkotujete [sm=smiley19.gif]

danas, za punih mjesec dana -3 kg

pocela sa 79.900 gr

danas 76.900 gr

ja prezadovoljna, ali ulozeno je puno truda i vremena

Svaku noc osim subote sam po sat vremena na vjezbanju

jutros 76.200 gr [sm=bravo.gif]

-0.700 gr za proslu sedmicu [sm=smiley1.gif]

UKUPNO -3.700 kg [sm=bravo.gif]

Neca xxx -> RE: Mršajmo zajedno ! (11.6.2012 8:47:41)

Bravo Anidla! [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/bravo.gif[/image]

bambi7 -> RE: Mršajmo zajedno ! (11.6.2012 10:07:21)

ZeMske,gdje ste vi jutros sa tim ciframa,haaaa?
Ja stagniram, 64 i dalje, al se uredno javljam.
A nema ni Canim sa statistikom[sm=smiley13.gif]
Hajmo cure malo motivejšn, i bravo za anidlu[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

veeseelaa -> RE: Mršajmo zajedno ! (11.6.2012 10:08:25)

ej cure ja sam čula da se pravo može smršati ukoliko na tašte, ujutru popije 4 čaše vode mlake
Eto kom se da nek proba
Moj poznanik kaže za dvije sedmice izgubio 3-4 kg[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/zmeden.gif[/image]

Lady26 -> RE: Mršajmo zajedno ! (11.6.2012 10:11:27)

Ma ne mora toliko vode, dovoljno je jedna casa, 2dcl i najbolje stajace vode...
Pa 4 case vode, pa to je haman pola litra/litar (zavisi koje su case) odmah na sabahu [sm=zmeden.gif]

azra I ADI -> RE: Mršajmo zajedno ! (11.6.2012 10:18:56)

Ja sam negdje našla da je dobro popiti ujutro čašu mlake vode sa iscijeđenim limunom i već par dana i sama praktikujem, vidjet ćemo. Kod mene jutros 56,6-prezadovoljna,a danas ću i mjesečariti da i to probam! Canim, please statistika.....[sm=smiley31.gif]

bambi7 -> RE: Mršajmo zajedno ! (11.6.2012 10:23:10)

IZVORNA PORUKA: veeseelaa

ej cure ja sam čula da se pravo može smršati ukoliko na tašte, ujutru popije 4 čaše vode mlake
Eto kom se da nek proba
Moj poznanik kaže za dvije sedmice izgubio 3-4 kg[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/zmeden.gif[/image]

Cuj 4 caseeeee, ja jedva jednu srucim!

A ovo sa limunom i mlakom vodim pijem vec 10tak dana, Ono uz kafu meni dobro dodje,odmah me protjera, da prostite[sm=jezicek.gif]

mojbebac -> RE: Mršajmo zajedno ! (11.6.2012 10:46:11)

ja se danas necu vagati jer krecem na mjesecarenje ponovo, pa javim rezultat u srijedu .... ko jos mjesecari????

mojbebac -> RE: Mršajmo zajedno ! (11.6.2012 12:10:54)

jos malo sta pojesti, i spremiti se za mjesecarenje.....[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

HNF -> RE: Mršajmo zajedno ! (11.6.2012 14:31:52)

Prvo da vas sve pozdravim. Ja sam nova ovdje, citam vas kad god imam vremena ali nemam bas puno da bih se mogla stalno javljati. I ja mucim borbu sa kilogramima, hehe. Ja sam za godinu i po, znaci od dana kad sam se porodila pa do danas smrsala 29 kg [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]. Ostalo je jos par kilica da bih bila potpuno zadovoljna, mada sam ja i sada prezadovoljna.Nego imam ja jedno pitanje za sve vas, pa vas molim da mi odgovorite. Na kakvoj vagi se vi vagate? Ja sam imala obicnu, pa smo nedavno muz i ja kupili digitalnu, ali mi digitalna pokazuje oko 1,5 manje nego sto mi pokazuje ona obicna[sm=zmeden.gif]. Kojoj sad da vise vjerujem? Ja bih vjerovala vise digitalnoj hehehe [sm=jezicek.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]. Pozdrav za sveee

bambi7 -> RE: Mršajmo zajedno ! (11.6.2012 14:58:29)

cuj kojoj, pa digitalnoj naravno[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]
I ja najvise vjerujem onoj koja pokaze najmanje hihiihihih[sm=jezicek.gif]

canim -> RE: Mršajmo zajedno ! (11.6.2012 17:13:58)

Ja sam vam zene malo juznije [sm=smiley16.gif] u toplijim krajevima [sm=jezicek.gif]tako da vam od hodanja nemam vremena statistike pisati,[sm=smiley36.gif] haman da nikad nisam u kuci.
Samo za informaciju uopste ne pratim sta ni kad jedem bas odmaram posteno [sm=jezicek.gif] jela sam sladoleda, kolaca i svasta nesto ukusno [sm=jezicek.gif] bez griznje savjesti, kad se vratim kuci pa cu onda nastaviti sa svojim rezimom, sad uzivam [sm=smiley14.gif]

Nemam vagu ovdje ali se iskreno nadam da nece otici puno u plus, vidjet cemo kad se vratim.

Uglavnom javim se ovako ponekad kad stignem.
Izgleda da cemo se na ovoj temi druziti jos dugo [sm=jezicek.gif]

Ljubim vas sve [sm=smiley31.gif]

ena007 -> RE: Mršajmo zajedno ! (11.6.2012 17:14:56)

i ja se prijavljujem na mjesecevu danas... pa ako mognem izdrzati.... [sm=zmeden.gif]
pozdrav

d.dita -> RE: Mršajmo zajedno ! (11.6.2012 21:52:22)

Mjesečarke, kako ide? Meni, super! Oko 7 me malo uhvatio glad, i prošli put u isto vrijeme, što mi je interesantno pošto inače i ne jedem u to vrijeme. Ali sam sjela onda na biciklo pa odvozila 45min, i više nisam gladna!

mojbebac -> RE: Mršajmo zajedno ! (11.6.2012 22:00:55)

ide ide...malo mi je bilo lose maloprije ali sam prezivjela uz prolom vodicu, moju omiljenu, odoh spavati, da mi vrijeme brze prodje .....

anidla -> RE: Mršajmo zajedno ! (11.6.2012 22:53:15)

[sm=smiley31.gif]

malo podrske i da se malo cesce javljate.....

meni ova tema dodje kao neki dnevnik, za par mjeseci cu sve prepisati u svesku [sm=jezicek.gif]

ena007 -> RE: Mršajmo zajedno ! (12.6.2012 0:36:58)

ja sam zabrljala,. i naravno jela, malo[sm=smiley13.gif]

azra I ADI -> RE: Mršajmo zajedno ! (12.6.2012 7:31:05)

I ja sam sinoć pojela krišku jabuke i pola krastavice-ne bih drugačije mogla zaspati, cijeli dan sam sa mužem bila u šopingu, tako da sam bila isključivo na vodi, bez cijeđenih sokića itd.,pa sam vidjela da će mi biti loše ako šta ne pojedem..

mojbebac -> RE: Mršajmo zajedno ! (12.6.2012 8:04:48)

Ja jedva zaspah nocas od gladi, bas je tacna ona kad si gladan, nisi sav svoj :) ....evo sad hocu da pijem caj, jos koji sat i prolazi kriza, jutros sam ok

veeseelaa -> RE: Mršajmo zajedno ! (12.6.2012 8:10:38)

ja se vagala prije dva dana, 73 kg imam [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/jezicek.gif[/image]

raja_ringe -> RE: Mršajmo zajedno ! (12.6.2012 8:44:18)

I ja bi da mrsam, ali jos mi je rano da mijenjam rezim ishrane. Ja se nadam da ce od setnje kg malo da spadnu.

Imam 70/71 kg a zelja mi je 58, a bit cu zadovoljna sa 65 :).

A kakav je to fol sa mjesecarenjem?

raja_ringe -> RE: Mršajmo zajedno ! (12.6.2012 8:46:31)

HNF meni je vazno da se vagam uvijek na istoj vagi

azra I ADI -> RE: Mršajmo zajedno ! (12.6.2012 9:49:20)

I ja se uvijek vagam na istoj vagi i na istom mjestu...Kad se mijesečari, smiješ piti vodu, sviježe cijeđene sokove bez šećera, čajeve, kafu bez mlijeka i šećera...Traje 1 dan u sedmici, a neka od ženica je postavila i link sa kalendarom mijesečevih mijena, pa vidi kad je sljedeće i pridruži nam se. Ja sam prvi put na mijesečevoj dijeti i super se osjećam, a imam izdržati još 3 sata bez hrane pa na vaganje-nadam se nekom minusu!

ena23 -> RE: Mršajmo zajedno ! (12.6.2012 10:29:27)

ja sam se jucervagala. 76[sm=smiley1.gif]

d.dita -> RE: Mršajmo zajedno ! (12.6.2012 10:59:02)

Kako mjesečarenje? Vidim neke su malo zabrljale. Ja jutros stvarno nisam gladna a samo sam na vodi, ne pijem ni sokove ni kafu a jutros mi je pritisak povišen pa sam umanjila i vodu. Cure koje mjesečare kada ćete se vagati, danas ili sutra?

Stranica: <<   < Prethodna stranica  90 91 [92] 93 94   Sljedeća stranica >   >>