Full Moon -> RE: Ishrana bebe od (4,5) 6 do 12 m... (1.9.2013 12:20:06)
|
IZVORNA PORUKA: Alannah Fullmoon ,zasto mislis da se smanjilo mlijeko? Ako su dojke mekane,ako beba stalno sise i onda opet hoce kasicu,ne znaci da nemas mlijeka. Mozda je u skoku. Ja ne mogu nista izdojiti npr. jedva 10-20 ml,mali visi na dojci kad je sa mnom,nismo nijedan podoj ukinuli kako jede kasice,cak se povecao broj podoja. Probaj piti vise vode,a jedi koliko mozes,nemoj se tjerati. Posto dojis,gledaj samo da u tim zitaricama nije dodano ad mlijeko.Kuci imam babylove 3-korn i babylove proso,one su instant,pomijesam ih sa toplom vodom,a mali ih obozava.Cesto mu pravim i griz navece. u 3-korn ima gluten, zaboravila sam koliko ti beba ima,ali uvela si ga jel da? E, a zasto ovo, jer su Hipp-ove zitarice bas sa AD mlijekom, niej mu nesto smetalo, kupila sma sad babylove 3 korn, koji griz i sa cime ga pravis, je li sa vodom? Uveli smo gluten, ima 8 i po mjeseci, a znam da se smanjilo mlijeko, mislim ne da ga nema, u svakom slucaju planiram dojiti do 1. rodjendana, iskreno tako sam i kcerku, jedino ako ovaj sisavac odluci da nastavi duze[sm=smiley1.gif]
|
|
|
|