Lejla Ka -> RE: Bebe od 0 -1 godine (14.10.2010 23:17:01)
|
IZVORNA PORUKA: Malena_A IZVORNA PORUKA: Lejla Ka Ne znam ti sigurno, ali povišen estrogen (koji je u pilulama), čini mi se smanjuje proizvodnju mlijeka. Zato i prije manstruacije dojiljama se nešto malo smanji proizvodnja. Mi smo uvijek koristili kondom, osim u par navrata pilule, ali ja tad nisam dojila. I poslije prvog poroda nisam imala želju, ihaj haj, 40 dana mi nije bila nikakva granica. Eh dok si tu da te i ja malo zamorim jednim pitanjem. mi dojimo ,ali nekad mi se zna desit da moja N vuce i pocne plakati ja joj dam drugu siku, ali isto unervozi se i place,napravim joj AD mlijeka samo 60ml dodam joj i ona mirna, iako kad ja stisnem da izdojim mlijeko, mlijeka ima il je to samo mali dio [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/zmeden.gif[/image] Sta bi to moglo bit? Možeš li odrediti neki period u vremenu kad se to dešava, povezati sa nečim? Ne/Mogućnost da se nešto izdoji nije mjerilo proizvodnje. Mlijeka uvijek ima, makar malo. Kad se dešava taj nemir, da li ti osjetiš kad mlijeko krene (da li to osjećaš u opće)?
|
|
|
|