Aiša -> RE: Bebe od 0 -1 godine (2.2.2011 0:26:13)
|
Večer drage mamice i bebice, Prvo da mahnem trudnicama, idachi i Jeleni [sm=smiley1.gif] Idacha, čestitamo ti zubić [sm=jezicek.gif] Jelena, pravo si vrijedna pored svega, toliko recepata, ja jedva stignem dnevno pospremanje i ručak. TV i ne upalim dok ne bude kafa poslije podne, oko 18-19. Rimljankaa, već su ti žene odgovorile na pitanja, nemoj da brineš i uživaj sa bebicom. Za buđenje bebare ne znam šta da ti kažem, Ahmed i dalje doji od 4-6 puta u noći, bilo da prolazi kroz neku fazu ili ne. Pokušavala sam da produžim razmak između podoja, ali ništa. Prije par noći on se probudio, a mi tek legli, i ja se pravim kao da spavam, a on, duša draga, pokušava da mi otkopča rajfešlus, i gore-dolje vuče, nešto priča i mrmlja, pa gleda u mene, pa se okrene i gleda u muža, na kraju mu je dosadilo i zagalamio je, i odmah sam reagovala i konektovala se [sm=smiley36.gif]. Eh, ja svoga guzija više ne dižem da podrigne, ali vidim da bude nekada problem, tj.gotovo uvijek se nakon podoja, a ukoliko zaspi, probudi nakon pola sat-sat, pa ga podignem, a on podrigne. Ne znam šta da radim, bolove u leđima neću ni spominjati [sm=smiley13.gif] Lejla80, navijam za vas da nemate grčeve, kod nas su trajali 2 mjeseca i 13 dana . Dženana, čestitam na završenom mr radu, još malo pa ćeš i to okončati, a valjda vas zubići neće još dugo mučiti. Sulty, kako je Vegica sada, je li joj bolje nosić? Leena, čestitam na vakcini, razumijem koliko je trebalo hrabrosti skupiti nakon svih dešavanja, barem ste sada mirni i ne morate žuriti za sljedeću. Malo sam gledala one fotografije na parovima i posebno ste mi lijepi vas dvoje i iman83 i njen muž. Koliko sam shvatila u rodu ste? Napisah svašta, lahku noć i odmorite se.
|
|
|
|