Rimljankaa -> RE: Bebe od 0 -1 godine (7.2.2011 20:30:45)
|
Evo moja mica debelguzica spava..Cekamo da se probudi pa da je kupamo. JelenaT,potrazicu kod Merkatora.Danas po cijelom gradu trazili-nema. Ako ne pomogne uzecu ovu kremu sto mi predlaze Ladyblue. Izgleda da joj se malo i povecao osip oko guze [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley13.gif[/image] Rose,kako ti je bebici dovoljno da nejede iza 8.30h,pa se tek probudi oko 4h??? MOja do tada jede po nekoliko puta. Evo je sad spava,kad se probudi hranicu je,pa onda jos jednom,a tokom noci se svako malo budi. Ja je nikad nebudim,ali ona se sama probudi i place-trazi da jede. A mlijeka ima dovoljno,i ranije sma pominjala...Stalno majice mjenjam,svako malo su mi mokre na grudima. Felix ne znam d ali su grcevi. Ona se tako ponasa smao navcer. U dan je bas mirna. Jede,spava,pomalo gled ai to je to. Gotov da neplace,smao kad se probudi-zaplace jer je gladna. ja je nahranim i ona mirna. Ali po noci je druga prica. Prosto mislim d aje zamjenila dan za noc,ili je strah necega. Jer kad je muz i ja stavimo u svoj krevet,izmedju nas,ili joj pricamo i tepamo umiri se... Ja pijem caj od komoraca svaki dan po jednu solju.A Espumisan kapi sma kupila,mad ajoj ih josnisam dala.Jer ne znam da li su grcevi,ili skok u razvoju,ili je zamjenila dan za noc,ili je to samo tako jer se beba prilagodjava i ne znam sta da joj dajem ili radim??!!! Danas smo poceli i AD kapi davati. 3 kapi ona,3 kapi ja.--- Rose,je li te bolio ginekoloski preged??? I jos da pitam mame koje su skor rodile,nosite li steznik???
|
|
|
|