Rimljankaa -> RE: Bebe od 0 -1 godine (3.3.2011 0:51:37)
|
Prestacu da citam postove od Rose i Ladyblue!!!! [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/jezicek.gif[/image] Jer kad vidim kako njihove cure spavaju,mene tacno nekakva nervoza uhvati. Pa onda gledam datume njihovog rodjenja,i racunam koliko su stare bebice,pa se nadam da ce mozda i moja Adnica biti takva s 3 mj. Neka su vam zive i zdrave! Cickolini hvala za iscrpane savjete. Probacu,iako mene sveki ubjedjuje da su sve bebe takve,i da ja bebu nista ne mogu nauciti,jer ona nista ne zna,i kakva je takva je,sama ce se promjeniti i da joj se ja prilagodim. Meni onda para iz usiju... Danas sam htjela poceti s tim treningom,ali se ona danas bas uspavala. Spavala je negdje od 4h do 19h,i mislila sam veceras nece nikako. Okupali je,nahranila je,nije htjela da spava,ali nije plakala. Stavila sam je u krevetac,malo se bunila,ja je mazila,cuclu joj dala i zaspala je.To je sve bilo maloprije,oko ponoci. Cickolini,u koliko zaspi tvoja djevojcica navecer? Ja bi voljela Adnu danaucim da zaspi bar oko 20h.Da imam vece koliko toliko slobodno,da se mogu posvetiti muzu,sebi,da se malo odmorim isl. A ovako ona ide na spavanje kad i mi. To je meni cilj. Sto se tice mlijeka,ja pijem domace sokove od raznog voca,ali ih ne azblazujem,nego ih mama pravi s manje secera i puno voca,i od toga mi bas mlijeko nadolazi.Pa probaj tako. Sto vise sokova... Lady i Rose,sreca vam je pa bebice glocaju prstic,ova moja smao zna ruku da strpa u usta,kad je puno gladna,i to traje koju sekundu i onda vriska.A inace hoce dudu.Samo je problem sto ne zna da je drzi,pa joj brzo ispadne,i onda ja moram bas biti pored nje i svake sekunde joj je dodavati. Mama 24,kad procitam tako da nisam jedina nervozna,lakse mi...<<<<sta da kaze, i tebi i sebi...da izdrzimo,mada znas i sama,nekad----
|
|
|
|