Leena -> RE: Bebe od 0 -1 godine (31.3.2011 22:33:37)
|
Ko o cemu, ova moja Iman o zumbi, ja kontala to vec glavna u tome, a ona se jos kani da krene[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] Jesi se raspitala, moras li biti nasmijana cijeli trening? Meni drugarica to rekla, kontam sat i po plesat mogu, ali keziti se pri tome-no way! Sta cu kad sam mrgudni mrgud[sm=smiley1.gif] Dolazi li ko od mamica na Baby Bazar? Ja cu ici sa Esmom, aBd, a mozda ce i zaova i njena curica sa nama. BTW, ona prodaje Maxi Cosi 0-13kg sjedalicu, ako nekome treba, javite mi na pp. Lelaneno, dobro dosla [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]! Joj, kako se ismijah, citam tvoj post i obicno nove mame se jave i kazu kada su rodile, kolika je bila tezina i visina bebe, ja ne vidjeh da si napisala da djecacic ima 3 mjeseca i kontam rodio se sa 6kg[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif], jos glupaca kontam:"Pa, nije ni cudo sto je na carski"[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] fali mi koncentracije definitivno! Joj, mene panika hvata od aprila! Trebam diplomirati 8., Esmi slaviti rođendan 21. i 22. (ne mogu mi svi stati u kucu, pa cu jedan dan porodicu, drugi prijatelje. Nisam ljubitelj igraonica, i nekako mi nisu dovoljno intimne za prvi rođendan...), a onda 23. mi se brat zeni... Sve ovo, ako Bog da, samo da dobro prođe, ali bas mi je trema od svega... I uz to sve moram raditi i moram skontati kako se organizovati i kako srediti stan za rođendane, i sta kupiti snahi (valjda ide mladoj nakit od mladozenjinih, to sam cula kad sam se ja udavala i dobila tonu nekog nakita[sm=jezicek.gif]), a sta njima dvoma, sta mojoj ljubicici, kako pocastiti raju poslije diplomskog... I KADA SVE TO..... aaaaaaaa.... Panikaaaa.... Uh. I zalim se tako ja jutros rođaku, a on mi kaze:"Bas super, napravite festival radosti!"-budaletina[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Eto, iskukah se ja vama... Ma ne da ja vas nikome![sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif] Sta bih bez vas...
|
|
|
|