canim -> RE: Bebe od 0 -1 godine (1.4.2011 23:12:16)
|
IZVORNA PORUKA: rose IZVORNA PORUKA: canim IZVORNA PORUKA: idacha rose, gdje si gledala? ja sam pikirala jedna peg perego, fantasticna su, ali nema ih nigdje da ih uzemem... mozda jedino da porucim preko neta... PegPerego mozes uzeti u Merkuru, ima radnja "Malisa" oni su generalni uvoznici za Peg Perego tako da mozes kod njih naruciti sta ti dusa pozeli [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley1.gif[/image] jesu ta peg parego skuplja i u kisobran varijnti? U kisobran varijanti imaju koliko se sjecam 2 modela, Peg Perego Si i Peg perego ARIA ili tako nesto, ova Aria su puno laksa ali ona imaju samo sjedeci polozaj, Peg Perego Si ima kao lezeci polozaj, sklapaju se kao kisobran, sto se kvaliteta tice super su i nije los materijal a koliko se sjecam cijena im je 360 KM Chippolino isto mozes naruciti u Merkuru , odmah iznad ove "Malise" imas jednu malu radnjicu i oni imaju raznih kataloga od Chippolina, mozes naruciti model koji god hoces, ja sam isto gledala Chippolino, na njihovoj stranici su mi djelovala lijepo, ali sam odustala jer su njihova kolica bas poteska i nekako glomazna. Meni su BREVI super, imaju ona bas kisobran ljetna kolica, djeluju kvalitetno i imaju 2 polozaja, ima ih u TL kupiti, u Merkuru i u SVE ZA BEBE na socijalnom, ja cu najvjerovatnije uzeti BREVI Grillo.
|
|
|
|