idacha -> RE: Bebe od 0 -1 godine (1.4.2011 21:52:54)
|
caos, dragice nase... Najprije, po redu, Bekiru da cestitamo1. rodjendan... da bude zdrav, sretan i pametan mami svojoj dugo, dugo godina... a, tebi, draga Mamice, cestitamo sto si sa danasnjim danom dobila svog djecaka, svog momka, i sve najljepse da upamtis od njega... eh,.... mi i dalje deveramo sa turom... spadne, pa se vrati... sinoc sam ga i masirala alkoholom, rukice i nogice, i plus stavila obloge na nogice.. malko se preznojio... tura nije toooooliko visoka, danas nije prelazila 38, ali je opet temperatura, a ja je se groooozim nacisto... nisam oka sklopila sinoc, ni danas, a ne vjerujem ni da cu veceras.. Moj guzi je hhaos nervozan, kenjkav, placljiv... samo ide zamnom i vice maaaaaaa-maaaaaa i trazi da ga nosam... privija se ko malo mace.. danas mama galami sto ga nosam i ona ga uze sebi... ja, naravno, opet sebi.. ona, ko ljutito meni rece kako sam nezbiljna i kako se zezam, zbog bebe... rekoh da mi je zao sto je bolestan i da je logicno da imi hoce meni.. kaze mama ''pa ne zelim mu ja lose, nije njemu ruzno kad ga ja nosam'', rekoh ''draga mama, nije, znam.. ni meni nije ruzno kod majke, al kad sam bolesna, najvise volim kad me ti zagrlis'', ona, dusa moja, bez po rijeci dade mi imija i rece ''ma, u pravu si''... i mm je danas dosao kuci, tako da su ama i on napravili primopredaju :) jos mm da me iznenadi rece kako je cijelu nedjelju uzeo godisnji.. maloprije, svo troje legli zajedno, da bi Imi zaspao, a mm ga pozelio pravo... a, imi nece njemu, gura ga, okrece se samo meni... bas mi nesto bilo zao mm.... a, zao mi i mog guzija.. eto, kilometarski post, nemojte zamjeriti... samo da se ''ispucam'' :) odoh mjeriti turu....
|
|
|
|