idacha -> RE: Bebe od 0 -1 godine (1.4.2011 22:48:09)
|
moj guzi zaspi najkasnije do 22, osim u iznimnim slucajevima... sada sam mu mjerila temp, 37,5, nije strasna, ali sam mu ipak dala dozu sirupa, damalko ublazi bolove i sprijeci dalji rast temperature, mada mislim i skreno se nadam da je sutra sve ok... Rime, samo sam uzdahnula na tvoj post o cipelama i majici :) go girl, tako treba.. ja sam ko opsjednuta, sebi nista i ne gledam, samo guziju svom.. nisam nikada mogla pomisliti da ce mi neko biti preci od mene same, majke mi.. zvuci sebicno, ali fakat nisam mogla pretpostaviti da cu se vise radovati kada ''nekome'' kupim nesto, a da to nisam ja.. imiju kupujem i sto treba i sto ne treba... vise ono sto ne treba, jer hB sve ima... ali sta cu, jace je od mene.. dodsue, sada sam opet ''debela, ali srecna'' pa i nemam neku zelju da kupujem brojeve koji su mi ''van trudnoce'' ogromni... jos mi je namjera da imiju kupim lijepa ljetna, kisobran kolica, pa da vas pitam za iskustva... koja su naj naj? bitno mi je da su lagana i da imaju 2 polozaja, jer imi voli pajkiti u setnjici :)
|
|
|
|