m.i.n.a. -> RE: Bebe od 0 -1 godine (6.4.2011 21:32:52)
|
Vece... Prvo da Lady i njenoj Nadji cestitamo pevi zubic..jedan po jedan i eto puno bisercica:) Prikljucujemo se onim bebao koje vele svoje prsteice u ustima..curi na sve strane ali ja kad sa strane ga posmatram kako on pregleda svoje prste pa ih savija..uhh..i dok potrefi usta..milina..:)) Danas smo upoznali Vilu i malu Amani...ljepotica prava...a i mam je dotjerala liniju,bravo..bas mi je drago da smo se srele i malo ispricale..nadam se da je malena dobro odnijela vakcinu.. Mi smo danas eto primili i tu vakcinu sa dva mjeseca,jednu primili u rucicu,jednu popili,kaze doktorica trece nema trenutno..tek poslije sam cula za nesrecu bebe u Doboju pa cisto sumnjam da je nije bilo jutros..vec predostroznosti radi da nedaju..Vila mi je u cekaoni malo ispricala ali u onoj guzvi nisam skontala ali dok sam se vratila i cula..bas sam bila ljuta..sjetim se kako one sestre te sa visoka gledaju kad ih sta upitas..ma groznooo...uglavnom,odmah sam mu dala sirup,malo je bio nervozan i dosad nije imao temperaturu,smijao se..raspolozen...i sad ga pipnem,malo vruc,ja izmjerim 37,9:((dobio je opet sirup pa cemo vidjeti,duga vece ce biti al eto...sutra nam dolazi babi,jupiii..nadamo se da ce pilence biti bolje..inace koliko traje ova temperatura ako nema nekih komplikacija... i da,otisla poslije toliko vremena da podignem pasose i podignem Armanov a svoj niam jer sam,ni pet ni sest,zaboravila stari ponijeti..gdje mi pamet bi.. Cestitamo sve male i velike rodjendane,korake i zubice..:))
|
|
|
|