Rimljankaa -> RE: Bebe od 0 -1 godine (7.4.2011 10:21:37)
|
Jutro zene..Ja nisma gotovo citavu noc spavala,Nije A pa nisam ni ja. JUcer je podanu odvalila nekih 4h sto nije nikad,i sinoc nas troje izasli malo vani,setali,popili sokic,i kuci,zaspala iza 22h,probudila se oko 1h i vise nema spavanja. Taman zaspi,10 min i budna.Danas sma sama,valjda nekako izdrzim dan.Jer sam as premorena,jucer sam i zu popravljala,tj.zivac vadila. Zubi u trudnoci su mi poceli se kvariti,imam jos 4 za popraviti.UZas! Jelena,zeno draga,bas mi je zao... Znam kako je kad to boli.Ne znam jesi li citala,ja sma ti pisala,i meni su u trudnoci rekli da imam pjesak u bubrezima,svasta nesto,i na kraju se ispostavilo da se A ruzno namjestila i pritiskala,pa sma ja imala ludjacku bol. Ako ti ikako mogu kako pomoci,javi slobodno. Bice mi drago,zaista... :) Sunce,nemoj da se sikiras. Moj ti je savjet da nastavis samo sa dojenjem,da nedajes dohranu.Jer sto ona bude vise jela,vise ce mlijeka biti.Samo joj cesce daji da doji. A to da se smanjila.Prvi put kad sma A odvela na kontrolu,izmjerili su je skroz nekako bezveze one sestre,bila je sva savijena i sklupcana. Drugi put je doktorica mjerila,jer joj je A izgledala veca nego sto su one izmjerile,pa je fino izmjerila i bila je duga 65cm,kako je i djelovala. Tako da te to nezabrinjava.Oni to nekako ofrlje izmjere. Sto se tice kupanja,A uziva u kupanju. Samo sto mi imamo najvecu banjicu koju smo nasli,a njoj je kratka,ne moze se ispraviti. Nekako se snalazimo,ali jos malo kad poraste ne znam sta cemo,jer nece jos moci sjediti. Pa ako enko zna gdje ima kakva dobro velika banjica neka javi. Mi imamo onaj peskiric sa stalkom za kupanje,i to je ODLICNA stvar. Od prvog dana je kupamo na tom,i nemam nikakvih problema,osim prskanja sto kaze Lady,jer bas uziva u kupanju... Cickolini,ja tek vidim ovu "kantu" za kupanje. Bas mi je ovo smjesno.Hhahahaha! Ja ne bi smjela dijete u ovo staviti.
|
|
|
|