Rimljankaa -> RE: Bebe od 0 -1 godine (8.4.2011 14:21:58)
|
Cao mame i bebe... Mi smo bili malo vani,jer nismo vis emogli d aizdrzimo u kuci. 1h i nazad,bas vjetar puse pa sam s ebojala d aje nenapuse... A nervozna je to je uzas. U kolicima prespava,a ja dodjem kuci umorna i ona hoce da se nosa... pa stvarno ne mogu... Ovu desnu ruku neosjetim. A s cuclom me bas trenira,taman sto joj je stavim u usta ona je pljune,pa vristi..Ja opet stavim,ona je opet izbaci i place i sve tako.... Da mi je samo uhvatiti da zaspi da joj noktice odrezem. Evo 3 dana je ganjam pa nikako.Kako je poslo,na ulici u kolicima cemo noktice rezati[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley36.gif[/image] Cickolini,salji samo ako imas kakvu veliku tubu da se mozemo i A i ja skupa kupati,hahahaha... Medi,taj stalak za presvlacenje imas skoro svugdje kupiti i nisu skupi nimalo. Pogledaj u Robotu ili u Amku bili su oko 30KM. A kratko ces ga koristiti,ja A vec ne mogu na stalku da presvlacim ,jer je i velika, ai i okrece se..Za cas bi tresnula s njega. Nego,evo ti prijedlog,kakoja radim,. Spustis stranicu krevetica i na kreveticu presvlacis. Mada i nama ce ovo biti jos malo rjesenje,jer njoj nogice vec vise preko krevetica,pa cemo morati na bracnom. Ledja malo bolje,ali sta ces... Jelena,bravo za Anchiiii!!!! Guzla mala,preslatka... Cupa s plavim okama,. Uzivam u kovrdzavoj kosici kod djece... Kako su medena... Bravo,bravo,bravo!!!! Drago mi je da ti je bolje. Upravu si ,ja ni skontala nsiam da je tebi bebac jos mali da bi mogao na zivac leci. Meni je ona tako,bas su bili uasni bolovi. Sreca kroz nekih 7 dana se makla. Hajde,jos malo da ozdravis,pa da se vidimo i na toj kafi :))) Taurus bravo za trbusnjake. I ja nekad uradim po 50kom,ali ne redovno svaki dan... Odoh se sad natjerati ;) Dubravka,bas mi je zao zbog bebice.. Nadams e da ce biti sve dobro...
|
|
|
|