Super Beba -> RE: Bebe od 0 -1 godine (8.4.2011 19:11:01)
|
Drage moje, dobar dan ili dobro veče :))) Mi smo i jučer i danas skitali po cijeli dan i baš nam je lijepo bilo :)) Doduše, dio smo proveli po DZ, vadili nalaze za vakcinu, ali ovaj prokleti bilirubin nikako da spadne - iako mali nije žut niti jedne sekunde, još dr. kaže da je mali zdrava beba i odmah bi mu dala vakcinu da nema ovih nalaza, jer mu je boja kože normalna..ali džaba, ne možemo dobiti bocu, već ponovo za 5 dana vadimo nalaze..nadam se da će sve biti ok, u protivnom, moraćemo na UZ jetre...al mali je dobar, za 7 dana puni 2 mjeseca, težak 5 850 g (rođen sa 4200, izašao iz bolnice sa 4000 g)...a samo doji... Jelena - čestitam na 1. koracima i da Anu vode samo pravim putem :)) i držim fige da tebe što prije popuste bubrezi :( A te podloge za igru, ja joj se izuzetno radujem u skorijoj budučnosti. Naime, kontam uskoro svome malom da nabavim tu podlogu (activity mat), pa nadam se da će mu biti interesantna, barem dok mama pije kafu :) Medi, kako nalazi? Nadam se da su ostale mamice i bebice OK i punoo pozz...
|
|
|
|