Sulty -> RE: Bebe od 0 -1 godine (10.4.2011 8:30:49)
|
Haha, ja zaboravih ranije recci, ali jako mi je drago da smo se upoznale i bas se radujem buducim druzenjima u parku. A eto, i ti si bila svjedok koliko je htjela onaj trocikl. Od kako ga je dobila, ne izlazi iz njega. Leena, koje ste tene kupili Esmi? Ja hocu Vegi da kupim, a ne znam koje. Ben, dobro nam dosla. To sto mozes izdojiti samo 25 ml ne znaci da imas samo 25 ml mlijeka. Neke majke ne mogu izdojiti nista, a imaju sasvim dovoljno mlijeka za svoje bebe. Ne sekiraj se oko toga, vec stavljaj bebicu na siku sto vise mozes, izvuci ce ona. Prava laktacija tek pocinje otprlike u 15 danu. Inace, imas temu problemi sa dojenjem i nasu predivnu Lejlu KA koja ce te posavjetovati odlicno. Nama je svima pomogala. U svakom slucaju, dobro nam dosla i zelim ti uspjesno dojenje i da ti bebica bude uvijek zdrava i vesela. Sto se tice regada, ja sam samo jdnom imala problem s tim i otisla sam privatno pedijatrici Miri Ademovic, koja mi je dala neku ljubicastu tekucinu, zaboravila sam joj ime, ali znam da ima u imenu Violet i odmah mi je to pomoglo. Izdajanje isto stvara regade, zato sam ga ja mrzila. Ostale, zelimo vam divan dan.
|
|
|
|