Sulty -> RE: Bebe od 0 -1 godine (9.4.2011 8:44:19)
|
Rose, ne brini, ako se ona sama okrenula, onda je u redu. A velika je ona vec, moze sama dignuti i namjestiti sebi glavicu. Samo ti nju pusti da se namjesta kako ona hoce. Lejla80, nadam se da je deckic jutros bolje. Canim, vizavi izgleda, moram ti ispricati provalu kcerke moje sestre. Noj je pet godina. Kad sam se ja tek porodila, rekla ja jednom muzu: "Hajd majke ti da se nasminkam i pocesljam, pa me slikaj s Vegom. Na svakoj sam odron s njom." I ja se ko malo sredila i slikao mene muz. Pokazujem ja te slike toj mojoj Esmici, pita ona:"Tetka, ko je ovo s Vegom?" Kazem ja njoj:"Pa ja" Ona u nevjerici, kaze: "Nisi ovo ti!" Rekoh: "Sto, ljubavi, mislis da nisam?" Kaze ona: "Nisi ti, tetka, ovako lijepa!" Hahahahahah.... Iman, ako ti je debeljuca, sad ce se ona sklesati tim vjezbicama u krug, vidjeces, treba njima sada bas puno energije. Valja se kretati! Medi87, sto moras na kozno? Sta se desilo? je li jos uvijek ima bakteriju???? Evo, nemam vise baterija, javljam vam se poslije, odosmo doruckovati,,
|
|
|
|