Leena -> RE: Bebe od 0 -1 godine (16.4.2011 23:38:04)
|
Idacha, ma i ja sam sva ushićena, a u isto vrijeme i jedva cekam da sve prođe, ne mogu mi svi stati u stan, pa sam podijelila:21. prijatelji, 22. porodica, a 23. mi se brat ženi, jos sam 8. diplomirala, zeza me rođak (kojem je rođendan 28., njegovoj sestri 29., a kumi vjencanoj 17.) da moram organizovati neki "festival radosti"[sm=jezicek.gif] Vidim o dernecima se prica, ja sam bas sretna ovim dogovorom sa mm, ja petkom sa zenskim drustvom(od kojih jos jedna ima bebu, i to mlađu, ima 7 mj.), on subotom sa muskim, a onda nedjeljom ili nekim radnim danom se nesto skupa organizujemo sa Esmom da izađemo. A pozorista, kina i koncerti su rjeđi, ali tada idemo ugl. zajedno. Lazem, u pozoriste idem ugl. sama, jer moram gledati puno predstava, a on za to bas nema uvijek vremena[sm=smiley1.gif]. Ugl. petkom nekad ostanem do 10, nekad kasnije, ali osim u izuzetnim situacijama, izađem, pa makar na kafu. To mi stvarno treba. Ne opijam se i ne ludujem, ali eto samo malo se maknem od kuce, posla i obaveza.
|
|
|
|