Anoniman -> RE: Bebe od 0 -1 godine (19.4.2011 14:59:42)
|
Ja sam vodila Anu sa dva mjeseca na snimanje kukova i tada je doktorica rekla da je sve ok, sve super ali kao da se treba nastaviti siroko bar do 4 mjeseca, posle i pedijatrica isto kao do sest mjeseci siroko i ako je sve ok i nema potrebe vise za kontrolom. Medjutim ja sam postepeno skidala siroki, kad smo same nas dvije kuci i kad nije puno po rukama nisam ga stavljala, nocu sam stavljala, a i kad dodju gosti ap svak malo hoce da je uzme stavljala sam negdje do 4mjeseca, ali i ako su mi rekli da ne treba vise kontrolisati da je sve ok ja sam je odvela i sa sest mjeseci i tada je dr rekla da je sve ok hvala Bogu. Odvela sam je sa sest mjeseci jer od moje sestre sin sa dva i po mjeseca sve bilo ok s akukovima, posle sa sest mjeseci (ne zivi u BiH pa je obavezno i sa sest da se vodi dijete na snimanje)nije bilo ok, ali hvala Bogu neka sitnica, samo je receno niposto da ga stavlja da sjedi i ako on hoce i da ga ne oslanja na noge i kontrola sa osam. Pa sam ja tako odvela Anu sa sest da provjerim jer je ona uveliko vec sjedila sama i pokusavala na noge da se osloni.
|
|
|
|