Leena -> RE: Bebe od 0 -1 godine (19.4.2011 11:13:20)
|
Drage moje, dobro vam jutro[sm=smiley31.gif] Evo mene, opet, se s posla javljam. Sinoc sam radila do 23:15, crknuta sam... NejraS, Esma ima Cam sjedalicu za auto, i imala je onu ležaljku kućnu i vrlo sam zadovoljna njihovim proizvodima, a nisu ni jeftini[sm=jezicek.gif]. A mlijeko ti moze van frizidera ja mislim 3 h, a unutra 24-48h(zavisi od temperature u frizideru), u zamrzivacu 3 mj., nadam se da ne grijesim. Aiša, lijepo, Boga mi, samo se lilix pozdravlja, neka neka[sm=jezicek.gif][sm=smiley31.gif] Idacha, a joj, ja citala za koga je Bebacha pitala (hehehe, da ja svalim na drugog pa makar[sm=jezicek.gif]), gdje cu vas zaboraviti, znam kad se Imran rodio u po' dana, u po' noći da me pitaš[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]. Dakle, bebacha, Imran i Esma 21.4.[sm=smiley1.gif] Delfin, veeeeelika pusa Ademu i pomilki nam to malo u pupi! Ja cu imati tri torte (dva dana slavimo), dvije pravimo, jednu kupili. A znam zenu koja diiiivne pravi, ako hoces, javim ti na pp kontakt, cijena je ja mislim 40Km za tortu za 20 ljudi. A mozes kakvu hoces. Znate li je li bebica djecak ili curica? HAHA, strasno... Stvarno vise niko nema nikakve granice... Medi, [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] ismijah se ovom izrazu "zimozimac"-predobar[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]. I ja sam, ja se juce ujutro obukla, popodne hodam u tome, jakna zimska, svi u majicama, pita me taxista:"Mora da je bilo hladno kad ste izašli iz kuće?", ma rekoh:"Hladno je i sad, Boga mi, puše", a on me gleda k'o da sam blesava[sm=smiley36.gif] Iman, navijam za jos jedno strinino pile[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] [sm=smiley36.gif][sm=bravo.gif]Ljubi mi curu moju, nadam se da ce biti bolje. Meni su dobre one kapi "sunce moje malo". Dubravka, za zubice bas nema pravila kad ce izbiti, nekome sa godinu, nekome sa 3 mj. Moja sefica se rodila sa 2 zubica[sm=jezicek.gif], kaze mama joj plakala dok je dojila od bola, ali kontala zena, tako to treba, odvela dijete pedijatru, kad kaze covjek: Pa, nije ni cudo da vas boli, ona ima 2 zubica![sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]. I da, sretan rođendančić![sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Tukica, uvijek ti je bolje praviti malko blazu nego sto bi sebi da pijes. Ali ne moras ganjati tacan omjer, jer nece beba piti, nego ce na kožu. super beba, jesam ja, pa je poslije samo saperem toplom vodom, jedino sto ne smijes one mekane dijelove, jer se mogu ostetiti. Samedi, [sm=bravo.gif] za spavalicu!
|
|
|
|