Cickolini -> RE: Bebe od 0 -1 godine (18.4.2011 14:24:57)
|
Ah sto ste se ispisale pa ne mogu da vjerujem haha Jedva pohvatah ... D jos se nije vratila na staro spavanje, ali imam osjecaj da polako napredujemo. I ja imam cukicu shi-tzu i iako mu je duga glaka nimalo se ne linja. D ne sljivi nimalo, kad place on bjezi boji se haha Ja mislim da je najbolji Labrador ... oni su zaista tako pazljivi, ali ja nemam problema ni sa shi tzu, mislim da ce se bas lijepo igrati jer je on prava maza. Jedno pitanje ... sta koristite za osip po licu. Meni se D osipa po licu bas cesto, evo sad traje par dana. Tu je kozica i suha, a i osuta i crvena. Ne znam sta joj je i bas bih voljela da prodje. Mazala sam i bepanthenom ali nije puno pomoglo. Stavljala sam i jekoderm, ali to nije nimalo pomoglo. Ne znam sta da uzmem?! Vidim blizi se puuuuno velikih rodjendana ... mame su u pripremama. Nek je sretno hehe Ljuuuubimo mi nasu malu raju Iman, Rime, Medi, Lady, Rose, Mina, Sulty, Esmina, Super beba, Bint, gegach, Sunce, Idacha, Felix, Alma, Helena, Jelena, Samedi, Dzenana, bebina maa, leena, bebacha, felix, vjestica, Lejla80, Lelaa, Haha, Nejra, Selmoni .... UH STO NEKO RECE STO NAS IMA MASALA!!!
|
|
|
|