Leena -> RE: Bebe od 0 -1 godine (18.4.2011 17:13:35)
|
bebacha, Esmi 21., lilix 23., samedi 5.5., dzenana 11.5., sulty 22.5., nadam se da nisam nigdje pogrijesila Esmi nikao zubic, to nas je mucilo, sada imamo 7:). Dosla kuci, pa opet u 20h na posao, samo ja i one tete "fine" u ta doba idemo na posao[sm=jezicek.gif] Rimljanka, moze i kod vas biti zubic, Dzenanina Nejla je dobila sa 3 mjeseca prvi (ja nasla [sm=smiley36.gif]), a cini mi se i Idachin Imran. A i Esma puno jede nocu, morat cemo nesto uraditi po tom pitanju... Inace pojede oko 250 ml po noci (iz dva puta) i oko 7 ujutro moram opet ustati da joj pravim, tada pojede oko 120ml. A velika je vec za tolike nocne obroke... Dzenana, kod vas zubica k'o u prici[sm=bravo.gif][sm=smiley36.gif]! Cestitam! Sretno na novom poslu! Helena, ma da, znam to za male, djecu shvataju kao prijetnju cesto, jer su veci od njih, a nisu najnjezniji na svijetu, a veliki su flegme kad su djeca u pitanju, mogu im raditi sta god, ovaj labrador od mm je pustao da ga mali rođak vuče za rep iz sobe u sobu, kao u crtanom filmu Jelena, i moj se maltezer zvao Astor[sm=smiley1.gif], sad kad god cujem da se neki pas tako zove, sva se raspekmezim[sm=smiley36.gif] Lady, ma ja sam htjela mopsa dok sam kontala da ce morati u stan, sad mi je svejedno, buraz je imao sarplaninca sto se mene tice moze i taj medvjedčić[sm=jezicek.gif], ako ce biti u avliji. A mogu ti reci da i ja navijam za njemackog ovcara, nesto su mi oni prelijepi, ali mm tvrdi da su labradori bolji sa djecom. Lilix, koju ste igraonu rezervisali i koje su cijene? Ja se bojim da ce nam biti tijesno kod mene (mada smo i mi podijelili na dva dana), ali najjeftinija igraona koju sam nasla bila je 300KM bez onoga sto roditelji piju[sm=zmeden.gif], i to samo 2h, za te pare kuci mogu sta hocu... I da... Pripremamo prvi rođendan, a kao da smo juce vjezbale[sm=jezicek.gif] Sulty, sretno i tebi sa poslom[sm=smiley1.gif], ja tek maloprije vidjeh sms, ali odgovorih cim sam vidjela:)
|
|
|
|