Super Beba -> RE: Bebe od 0 -1 godine (18.4.2011 11:38:53)
|
Drage, dobar vam dan...u 2 dana kod vas svegaaaa....mi jučer čitav dan bili vani, pa nam navečer došli gosti - i kako oni preko vrata, tako i ja u krevet (šta će te vi raditi kad gosti odu - spavaaati!)...helem, jučer otišli do ferhadije za ališana da damo pomoć, pa na kafu, pa na rođendan..mali slušao dok je bio vani, al' ha smo ušli u kuću - počeo da vrišti, ja se prepala...nikad ga takvog nisam vidjela..kontam da nije nešto povrijedio, pa pipaj uho, none, ruke..ali jok..jednostavno, šok od kuće :)) Jutros smo išli na bocu (prvu!)...jedino što sam pitala doktoricu - da li će ga boca (BAREM) uspavati...kaže ona - jok...zabrinjava me ovo dijete, ne spava po danu nikako :) tako da se ni ja ne mogu ni minute odmoriti...jedino ga uspava izlazak..ne preostaje mi ništa drugo nego da u parku zadužim klupu :) Al haj, valjda je i ovo neka prolazna faza..a ako ne, naviću se valjda... Vidim u prethodnim postovima ste pričale o izlascima...ja sam zamijenila noćne izlaske sa dnevnim...skoro svaki dan smo vani, doduše subota je moj dan, taj da izlazim solo na kafu sa prijateljicama...i to u kafić pred kućom, pa ako šta zatreba, blizu sam...doduše, ja sam se već navikla na mirnije noćne izlaske u trudnoći, a i nikad nisam bila od kafana i muzike...jedino mi fale odlasci na koncerte, a toga sam se i u trudnoći odrekla...ma ja se zadovoljavam sa kafom od 21h do 23h :) Odoh sad malog spremati za izlazak, taman da iskoristimo ovo sunce! Pozz svimaaaaaa!
|
|
|
|