Cickolini -> RE: Bebe od 0 -1 godine (9.5.2011 8:14:35)
|
Juuuutro ... evo D sve nadigla pa zaspala. Probudi se dijete u 7 i vrisnu iz sveg glasa. Pogleda u mene nasmija se, malo capila ruku i zaspala. I sto je najinteresantnije nije dojila prije nego je zaspala. HAHA juuuuupi za zubic [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]. Nisam upratila da vas je mucio .... Ako sam upravu nek onda tako i svaki slijedeci :) Iman jedva cekam da vidim Imancicu ... je li vi cekate prvi zubic??? Sad ce to mamice ... pa kad te pocne grickati heheheh Lady ma ja ti smao hvalis tu homeopatiju, a nama koje i ne znamo kako izgleda mirno dijete neces da otkrijes tajnu ... Svaka cast za N. Ona je samo htjela da pokaze mami kako izgleda kad je nemirna pa da vise cijenis njeno fino ponasanje hahaha Rose ja na FB malo malo pa zovi muza pa zovi sveki da vide Soraju. Masalla medic pravi :) Vjestice i ja jedva cekam kosicu za frizurice ... Ne mogu nigdje da nadjem one masnice sa cickom za bebe, a rado bih da ih joj vec stavim kad idemo u setnju hehehe Elra prica ima samo takvih sto onih vezanih za trudnocu, sto onih koje se odnose na bebice. Te ne sisaj prije godine, ne ljubi dijete kad spava, ne ljubi dijete u tabane postat ce lazo, pa ne ljubi ni medju oci ni u zatiljak, nikad ga ne hvali nego govori kako ne valja, pa ne rezi nokte prije 40-tine, pa ne izlazi nigdje 40 dana .... A za trudnocu tek uh najjace mi je ne prelazi preko kabla jer ce ti toliko puta biti omotana pupcanica oko vrata bebe ... Ja ih presla milion i hvala Bogu D nije imala tih problema. Radi kako ti srce nalaze, a ne kako babe pricaju. A eto po muslimanskom obicaju je i da se dijete odmah osisa i da se u toj vrijednosti da sadaka .... pa ta prica odmah gubi na rijednosti.
|
|
|
|