Sulty -> RE: Bebe od 0 -1 godine (9.5.2011 12:35:49)
|
Aisa, kako se zove ta vasa kolegica. Ako mi bude sudjeno, pa pocnem raditi, sigurno cu je upoznati, posto bih i ja trebala predavati na tom fakultetu. Iskreno se nadam da si u pravu i da me zovu s razlogom. Drago mi je da je sunecenje iza vas. Vjerujem da si iscrpljena ako je oporavak duze trajao, ali hvala bogu i to se sredilo. Allahmubarecile i dabogda nam momcina uvijek bio zdrav i veseo. I javi nam se cesce, lijepo je cuti te [sm=smiley36.gif]. Haha, hvala na zeljama. Radujem se vidjanju u parku ako bog da kad dnam se proljepsa vrijeme. Iman, hvala ti na zeljama. Ko sto ti kazes, ne bude li ovaj, bice neki jos bolji [sm=smiley1.gif]. A planiranje rodjendana je divno. Za cas ce to i vama. Ja ne mogu da vjerujem. A ko juce da sam gledala svoj ona ticker koji mi je pokazivao za koliko mjeseci, pa dana ce se moja mala Secerovicka roditi (tako smo je zvali dok je bila u pupi, a i sad je cesto tako zovemo). Za nevjerovavt da je ona meni mashallah ovako porasla. Cickolini, ja koliko znam svim bebama su tamno plavo-sive oci kad doje, tako da se moze jos uvijek potrefit da ona ima "divne zelene okice" ko kod tvog muza [sm=smiley36.gif]. Moja Vega pokupila od deda i nana plave oci (i moj muz i ja imamo zeleno smedje). A inace, djeca cesto kupe gene od deda i nana. Pa eto, i ako je plava boja ociju recesivni gen, Vegic ga je uhvatila nekako. I neka je, meni je bas drago. Vjestice, ti ko mojj muz, rano ti. Ali busenje usiju je sunet za curice. I obcaj (barem sarajevski) je busti usi curicama s prvim beharom. Pa tako, koliko god je mene strah, opet kontam, lijepo je to. Postovati te neke starinske obicaje. ne znam. I ja se sama jos predomisljam. Sto se nosa tice, nama se potrefila jedna super stvar. Ja Vegu naucila da mirise cvjetic. Ona sad gdje god vidi cvijet, mirise i to kroz nos bas jako,d a meni valjda kaze mama vidjela sam cvijet. Sad kad joj treba ispuhati nos ja kazem, hajd mirisi cvjetic i ona prvo udahne, pa izdahne kroz nosic, a ja hvatam sline [sm=jezicek.gif]. Jer baby vac na usisivac nam je bio odlican kad je bila mala, ali sad nema sanse. Ona se tako boji usisvaca da joj ne smijes s njim ni prici.
|
|
|
|