Aiša -> RE: Bebe od 0 -1 godine (11.5.2011 12:58:18)
|
Dženana, sretan rođendan Nejlici, sve najbolje u životu joj želimo [sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=bravo.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif] Sulty, kako je sada Vegica i kako si ti? Nama se A isto znao zacehnuti, nije nikad izgubio svijest, ali znam kakav je osjećaj. Neki dan on se igrao i uzeo one podmetače za čaše...i vidim ja na podu celofan (on skinuo sa jednog). Bacim to u smeće, kad on odjednom kao da hoće da povrati, kao da se guši...stavio komadić u usta i valjda se zalijepilo...ne mogu opisati kako sam se prepala, jer ne daj bože da se zalijepi. Okrenula sa ga naopako i lupala između lopatica i po leđima i nekako je progutao, a to je mogu vam reći potrajalo. I onda mi je došlo da sve psujem, a ne psujem nikad, i kuću i posao u kući i kuhanje i došlo mi samo da sjedim s njim, a za ostalo šta me briga. Mislim da je u takvim situacijama najbolje ostati pribran, a ti si hB dobro postupila. lejla80, ja sam hvalila tu kremu, i mi je koristimo i pomogla nam je za osip o kojem bebacha govori. Sulty, kako je prošao razgovor?
|
|
|
|