Super Beba -> RE: Bebe od 0 -1 godine (11.5.2011 0:53:07)
|
Samo da se brzinski tuspasim prije spavanja...dok pročitah šta ste sve napisale, prođe mi sat :) Mi danas izašli iz kuće oko 12.30, ušli u 19.45, a u 20h nam došli gosti..sjedili do 23.30...ja jedva na oči gledam..valjda uspijem zaspati..malog sam maloprije podojila, pa se nadam da ću imati barem 2 sata u cugu... lady - ti upita koliki mi je bebač (u vezi pelena) - ima 65-66 cm i oko 7 kg...mislim da je ipak premal za četvorku...a vezano za kengurka i sl..mi imamo jedan koji smo prerasli (onaj za novorođenčad) i nikad ga nismo stavili u funkciju...sad mi je pred očima onaj od 3 do 9 mjeseci, neki dan MM i ja probali staviti malog unutra, preznojili se - nismo znali kako [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/zmeden.gif[/image] a "navodilo za uporabu" nam nije puno pomoglo, ma previše nekakvih kaiševa :) Oba su Chicco-va...a sve kontam da to ne bi trebalo biti tolikooo komplikovano...ili jeste?! eee, ako koga zanima ona pumpica za nos (u Chicco nema, kao što je i jelena rekla), ali ima u Kozmu u Sarajevu na Malti (blizu onog kafića Biblioteka, ul. Envera Šehovića - tačno kako je jelena opisala)..oko 8 KM je..pa sutra ću je probati, valjda bude funkcionalna... canim - ja redovno koristim DM-ove za kamenac (i tekućinu i prah) i pomaže :) Mada mi je prah puno bolji (onaj u kesici)... mislim da je vakat za spavanja...mahanje do jutra :)
|
|
|
|