Super Beba -> RE: Bebe od 0 -1 godine (3.6.2011 10:19:21)
|
Dobro jutroo i od mene...jooj, gdje je ovo sunce, šmrc! Eno mali u krevetiću se igra, a ja uzela da popijem kafu. Hvala na čestitkama za zubić :)) bint - malom će za 10 dana puna 4 mjeseca. Ali kažu da je vrijeme dobivanja zubića nasljedeno. MM je dobio sa 4 mjeseca prve zube, tako da je i malo i bilo za očekivat da će i moj mali dobit sad nekad (doduše, ja sam mislila da će između 4 i 5, al haj)..a on hem bali (mada je to normalno i bez izbijanja zubića), hem gura prste u usta sve do nagona za povraćanja, pa onda ima seriju kašljanja... A apropo posla i maženja sa malim - meni je nekad naprosto žao MM-a. Nije se jednom desilo da on dođe sa posla, a mali spava i tek ga ujutro pred posao vidi...Koliko je samo puta rekao da bi ga najradije probudio i mazio ga :) A ja vala jedva čekam ljeto, tj. moreeee :) Ma kupat ću maloga i ja, što reče helena_7 - samo nek je čisto i toplo... mamin cvjetić - sretno danas, biće sve OK...jes' gadno kad zaplaču, al haj, sutra se i nećeš sjećati toga :) cickolini - uživajte na bazenu! E i jedno pitanje - gledaju li vaše bebe crtane? Moj se samo okreće za TV-om [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/zmeden.gif[/image] (valjda zbog slika i boja)
|
|
|
|