Sulty -> RE: Bebe od 0 -1 godine (4.6.2011 7:34:43)
|
Jutro svima, Mi sinoc taji dali slobodno. On spavao u dnevnom boravku, a nas dvije same u spavacoj. Bio nam je bas umorna, a nas mala princeza budi, pa rekoh da ga pocastimo. Ja sam odlucila da je pokusam nauciti spavati bez flasice. Sinoc se vrtila sat vremena. Ja lezala u krevetu nasem, ona u svom. Ona se ustane, ja je spustim. Onda se vrti, pa se ustane, ja je spustim. Svo vrijeme sam je naravno morala drzati za ruku. Pa onda melje: mama, tata, mama, tata. Pa onda place, pa ustane. I sve tako u krug. Ali na kraju je zaspala sama [sm=bravo.gif]. Mamin cvjetic, drago mi je da je vakcina prosla super. Vjecite brige oko vakcine. I nas sljeduje ubrzo jedna. Al ko sto lilix kaze, hvala bogu pa one primaju vakcine, to znaci da su nam djeca zdrava. Vjecito se toga sjetim kad krenemo na vakcinu [sm=smiley36.gif]. Esmina, drago mi je da je djevojcica super, a ljubimo Salku i zelimo da nam sto prije ozdravi. Uzivaj u rodjendanskim pripremama. Aida, [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif] Super Beba, ja sam Vegi prije desetak dana ukinula nocni obrok. Mislim da je krajnje vrijejme. Budi se onako. Zakenjka, ja je pomazim i ona nastavi spavat. I prije se tako budila,s amo sto je jednom dodatno u toku noci jela. Sad barem nema tog nocnog podoja, a iskreno se nadam naucim li je da zaspe sama da ce nestati i ovi trzaji nocni [sm=smiley1.gif]. A sto se tice shoppinga, ja sam ti ista. Samo trosim na ovu malu. Eto, odgovorih svima i dodjoh opet do svog posta. To mi seodavno nije desilo, ko kad ste aktivne pravo [sm=smiley36.gif]. Ja se nadam da cemo danas na BB, pa da cemo i upoznati koje od vas. Ja cu biti ona mama koja trci za svojim aktivnim djetetom [sm=smiley36.gif][sm=jezicek.gif]
|
|
|
|