Sulty -> RE: Bebe od 0 -1 godine (6.6.2011 13:07:12)
|
Jutro svima, ja se od jutros bas naradila. Od kad Vega spava napravila rucak, ocistila dnevni boravak, ispeglala tonu vesa (najvise njenih ljetnih haljinica [sm=smiley1.gif]), evo sad malo da odmorim. Sad ce se i gospodjica probuditi pa odosmo u grad da joj kupim neke sandalice. Vjecito su joj nogice mokre u cipelicama, jos imam nekih ko baletanki, ali njoj ocigledno trebaju sto otvorenije sandalice. Sto se tice vode, ja sam Vegi od kako je napunila godinu pocela davati vodu iz cesme. Do tad sam prokuhavala. A i moja je spavala u vrecici zimus, sad vise ne spava. Samo pidzamica i dekica. Dekicu zbaci nekad u toku noci. Ja kad se probudim pokrijem je, ali je vecinom otkrivena. Ma toplo je, nece im nista biti. Ove sto imaju manje bebice, pokrijte ih samo dekicom preko stomaka, tako vam nogicama nece zbacivati deku. A mi sa starijim bebicama ne mozemo ni to, jer nase su na sve strane. Tacno ne znam vise u kojim pozicijama Vega spava. Vrti se, predje kilometre u toku noci. Leena, nadam se da ce nam Esmica brzo ozdraviti. Mrzim te temperature, bas ih slome. Jede li? Pije li tekucinu? Jesi li je danas vodila doktoru? Cickolini, ne znam sto bi te ko napadao, pa podoj na tri sata je skolski primjer kako treba. Hem super bebi, hem super tebi. Tako da ti ja saljem ovo: [sm=bravo.gif] Ostale, [sm=smiley31.gif]
|
|
|
|