Leena -> RE: Bebe od 0 -1 godine (6.6.2011 11:51:11)
|
Drage, evo mene na poslu, tek sad stigla, a gomila posla ceka... A ja prvo da vidim sta ima kod vas, pa da radim. Vodila sam Esmu doktoru i pravo su me iznervirali... Kao bronhitis, meni se, Boga mi, cini da pretjeruju, ali nek im bude... I odmah *ebeni antibiotik.......grrrrrr[sm=hudicek1.gif]. Jos legenda kao da izvaga Esmu, odbi kilu na odjecu, pa nije u bundi, ili je vagaj ili nemoj... Po njihovom ima 9.5kg, ali mislim da ima malo vise. Neise, nasekirah se i evo me k'o na iglama, ne znam kako se koncentrisati da radim... Jos mi danas neki stranci dolaze, pa trebam pričati s njima na sto stranih jezika, ne mogu sad na bosanskom da mislim, a ne da pricam... uh... gusim vas svojom ljutnjom, necu vise... Neko, cini mi se taurus, pita za spinat. Ja sam esmi dala sa 7 mj. i jela jedno mjesec dana i odjednom nece da okusi, blitvu pogotovo... Ali zato brokulu tada nije htjela namirisati, a sad bi je za dorucak, rucak i veceru[sm=jezicek.gif] Vjestice, [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] [sm=jezicek.gif] podsjetila si me na mene dok nisam pusila, a bilo je to, Boga mi, skoro godinu i po... Ali i sada ne pusim ni pred svojim, ni pred tuđom djecom u zatvorenom, to mi je toliko ružno... Znam cesto na poslu (posto na jednom od ova dva posla stalno radim sa djecom, doduse vecom od 10 do 14 godina) se iznervorati pravo kad mi roditelji kazu: zapalite ako pusite, i mi pusimo. Pusite, ako vam se pusi, ali ako ja ne trujem svoje, necu ni vasu djecu trovati. A to za tm, meni je muz prije stalno nesto za cigare trubio, a on je zakleti nepusac, i sto je on vise trubio meni se vise pusilo, sad kako je odustao ni ne pusim puno, ma ni blizu koliko sam prije. Inat neki ljudski, sta li...
|
|
|
|