Aiša -> RE: Bebe od 0 -1 godine (11.7.2011 10:31:50)
|
Žene, jutro, dan.... leena, hvala Bogu pa je tako prošlo. Čovjek ih ne može u potpunosti zaštititi, ja samo molim Boga da ga štiti, jer svjesna sam da mi ne možemo. Nije se jednom udario kada smo pored njega, a da ne govorim za ostalo. vjestice, sretan veliki rođendan, da ih još mnogo dočekate uz zdravlje, pa onda sve drugo što treba. I mi smo sada u kategoriji od 1-2, ali neka nas sa poznatom rajom, ako mene iko odavde zna [sm=jezicek.gif] Počela sam raditi, i mogu vam reći da mi je drago, dosta mi je bila ova godina dana, nekako sam se odmah aktivirala oko zaostalih obaveza, a mislim da porodiljsko još traje da ne bi ništa uradila, a dobro je družiti se sa odraslim ljudima malo. Nedostaje mi [sm=duda.gif] u toku dana, ali vidim da je njemu dobro, fino se navikao na tetu (koja je dolazila 3 sedmice prije nego sam počela raditi). ladyblue, gdje to vodiš Nađu na vaganje? Mi njega ne vagamo odavno, a i kada to radim imam digitalnu vagu, pa se mi vagamo sa i bez njega, a onda oduzmemo [sm=jezicek.gif]. Nekako bude +- 100 grama. Eh, zna li neko gdje ima kupiti onih ogradica za stepenice, počeo se penjati, pa me strah da ne padne?
|
|
|
|