mala_sa -> RE: Bebe od 0 -1 godine (10.7.2011 12:02:45)
|
Jutro svima [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Mi smo danas bas dobrooo odspavali, Adin se usavao jutros do 10h (prosto nisam mogla da vjerujem kad sam pogledala u sat), a tako i mi sa njim... Mersiha - evo ti slika kreme (proizvodi se u Engleskoj, a ovdje nama jedino nju preporucuju) Tukice - nemoj biti tuzna i plakati, beba to sve osjeti pa je zato tako nervozna i nece da spava [sm=smiley19.gif]... Ja sam isto sama sa muzem, on radi, a ja ostajem sa bebom... I ja bas volim sto sam sama, radim kako hocu, kad hocu i niko mi se ne petlja u odgoj moga djeteta... Svekar i svekrva zive u istom gradu kao i mi, i vidjamo se otprilike svaki drugi ili treci dan ( i to mi je super, popijemo kafu s njima, malo se ispricamo i opet svako sebi)...Vjeruj mi ja iduce sedmice trebam da idem u Sarajevo kod svojih, i vec se svaki dan pitam kako cu izdrzati svo to "petljanje oko A", jer sam ja navikla da sve sama radim i svaka "pomoc" oko bebe mi je samo smetnja... Nego ti bebu u kolica i fino u setnje,i u shopping; i vidjet ces kako ce ti biti bolje [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Ljubimo sve bebice [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]
|
|
|
|