mala_sa -> RE: Bebe od 0 -1 godine (9.7.2011 23:29:39)
|
vecernji pozdravcic svima, koliko vas ima [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Moj bebi evo pajki, danas mu je izgleda skok u razvoju, nocas se budio BOg zna koliko puta, a danas samo kenjka... Poceli smo da cuclamo palac [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] (kako su samo slatki sa tim prstom u ustima [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]) Joj ja konacno zavrsih sa peglanjem [sm=hudicek1.gif], rekla sam sebi cim izmisle nekog robota da pegla i slaze stvari, ja ga prva kupujem... Mino- rernu kad peces uvijek pali na taj kvadrat sa dvije crte u njemu (ostale f-je su nepotrebne), a to sto puse (ima ventilator ugradjeni, i iako ti sve ugasis on ostaje da vrti dok ne rashladi rernu no sikiriki sam ce se on ugasiti, kad odradi svoj posao) [sm=smiley2.gif] Sweet- al vas zeza to dojenje, mi dosad hB nismo imali problema, al izgleda da i dojenje zna postati bas prava muka [sm=smiley19.gif] Mersiha - po koliko vremena je tebi Anes na siki? I svako koliko doji? Jesi li pocela koristiti one silikonske "bradavice" dok ti te tvoje ne zarastu? I kupi kremu "LANSINOH Lanolin" vjeruj mi spas je za bradavice (meni su je odmah u bolnici dali, jer mi je A bio napravio ranicu na lijevoj bradavici, i odmah mi je bilo bolje), mazi obavezno prije svakog podoja (smije je beba jesti - moj je jeo od prvog dana) i naravno poslije podoja (ne trebaju ti velike kolicine, vrlo malo stavis i prvo rastopis izmedju prstiju jer je dosta cvrsta)... jedino sto je poskupa, ovdje kosta 18eura, al ti moze biti dugooo dugooo [sm=smiley2.gif] Vjestice sretan vam prvi pravi rodjendanko [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] da ih proslavite jos punoooo u zdravlju i sreci [sm=darilo.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif]
|
|
|
|