Rimljankaa -> RE: Bebe od 0 -1 godine (10.7.2011 23:16:32)
|
Vece!!! Evo i mene da se javim... Nikako da stignem,a i kad je ova vrucina od svega me srklet fata,pa i od kompijutera. Nas poslu imam net,ali mi je zabranjen pristup RR[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley13.gif[/image],a probala sam na ringeraja.hr ide..a na ovu nasu zabranjen pristup :( Mi smo inace ok. Adna je dobra,fino slusa nanu.Dobro jede.Pojede moje mlijeko koje joj ostavim i jos i AD. Uglavnom sa dojenjem i izdajanjem ide dobro. Ostavim joj po 150-200ml mlijeka,zavisno koliko ona jede: Za sutra joj nema nista,jer je danas cijeli dan samo jela,pa je sve ispraznila. Sa cvrstom hranom smo poceli lagano,mada ne redovno svaki dan.Slatkim se odusevljava,tj vocem,ali povrce nece nikako. KUhala sam joj krompir,tikvicu,karfiol,ma samo se mrsti i drzi hranu u ustima,a onda pocne da kaslje,folira da se davi...I onda ispljune..Joj kako je namazana. Ne znam ni sta cu ni kako cu,ali je nekako moram navikavati na slanu hranu. Vidim pisete o peglanju...Joj emne smori peglanje.Najgore su mi kosulje od mm. On svaki dan nosi koljulje ,a svaki dan drugu,e onda se meni nekad zna skupiti i po 20 kosulja za peglati. A nista ne peglam.Samo nekad,ako ima drugog vesa za peglanje usput i njeno prepeglam,inace ne... A posteljine su mi najgore i stoljnaci. Ali polako prelazim na one krep,da se rjesim i njihovog peglanja... Odoh jos sad malo procitati sta se desava kod vas....:)
|
|
|
|