Rimljankaa -> RE: Bebe od 0 -1 godine (1.8.2011 23:59:15)
|
Taurus dobro dosla...Bas sam te pozelejla :))) Ljubi mi E... Dakle,kakica u obliku cevapa je ok?! Vazda bezveze binem.. Ja sma A pocela s mesom i povrcem. Keks jos nisam stavljala,ni medolino,keksolino isl. Nesto kontam bolje da jede samo voce ,da vise pojede,jer je zdravije,nego s kesom.Mozda grijesim? Dajem joj jabuku,bananu,breskvu,kajsiju,malinu,sljivu,lubenicu,grozdje...Pa to miksamo,pomjesamo 2-3 vrste voca. A povrce,ja sam vec pocela s mesom:Piletinu,curetinu i teletinu.Stavim komadic u serpicu i skuham skupa sa povrcem,to izmiksam i ona to super pojede. Stavim mrkvicu il karfiol,blitvu,spinat,tikvicu,krompir... Za sada ujutru ima vocni obrok,a popodne slani,mada se zna desiti da dobije samo jedan obrok ili voce ili slano. Da vas pitam,miksate li vi djeci hranu skroz?Ja Au blenderu pripremim,izmiksano bude skroz,kao krema npr. Danas citam kako bebe njenog uzrasta vec im treba dati keks da grickaju,ja jos nsiam strah me?!A opet me strah d aje nenaviknem na miksanje hrane,pa d akasnije nebude htejla da zvace?!
|
|
|
|