m.i.n.a. -> RE: Bebe od 0 -1 godine (2.8.2011 9:22:22)
|
Arman i Emina-Taurus su razlika par sati starosti....medjutim,drugacije jedu..A flasicu pije najduze na 4,5 sata..ako mu ujutro dam na kasiku izmedju dvije hape on ce opet traziti flasicu kad je vrijeme za nju...ako mu kasiku dam umjesto flasice,onda ce je prolongirat najvise sat vremena a nikad nije poslije kasike lijepo spavao,ustvari dugo kao sa flasom,bez obzira sta pojeo i koliko..inace ne tjeram ga da jede,npr.mora pojest teglicu necega..jede koliko mlze,kad sam ubjedjena da nece vise zavrseno je..nekad je to sa jedan obrok kolicina male teglice,nekad skoro citava velika,to je kad dobije umjesto flase kasiku....po njemu gledajuci on je ok,fizicki,motorikom...jedino bih voljela da uspostavimo nrki ritam svega al kad god pomislim evo sad je ovako on se predomisli.... Kada su vasa djeca prosjedila..mene ubise sa pricom da ga stavim da sjedi i okruzim jastucima..da ukinem aptamil dajem mlijeko...i pomalo mi suhvu nabijaju pa sam pocela sve pratiti i uporedejivati sa netom sta kazu..a to mi se ne svidja..ova Holandija takva,kogod boravi tu ima hiljadu i jednu dilemu..
|
|
|
|