rose -> RE: Bebe od 0 -1 godine (2.8.2011 14:42:59)
|
IZVORNA PORUKA: amiboj Pozdrav zenicama i pusice bebicama. Cestitamo male rodjendanke, sve naj naj naj od srca. Cestitamo stajanje i dozivanje mame Nadji [sm=smiley1.gif] , Iman cestitamo zubic...jeste da je muci koliko sam skontala ali valjda popusti uskoro. Tako mi kojima ovako kasno zubici krenu, nema pauza... A su izbile gornje dvojke i bili smo mirni sedmicu dana. Dijete neprepoznatljivo, miran, fino spavao.... i evo sada opet... sada donji krenuli.... [sm=smiley19.gif] Sto neko rece, nek nisu bolesni, a zubici ce proci....ali eto, opet zao mi ga koliko se muci.... Ja isto se brinem oko toga da li dovoljno papa. On doji tri puta po danu i pred spavanje i unoci, a ima kao tri obroka cvrste hrane. Nekada bas fino papa, a nekada mrljavi... Mene zanima kada pocnem raditi, dojit ce prije nego ja krenem i pred spavanje i u noci... znaci po danu toga nece imati tako da mi se razmaci izmedju tih obroka cvrste hrane cine preveliki (do sada su popunjeni sa dojenjem), trebat cu uvesti neke medjuobroke? I jos pitanjce za mame koje su uvele zumanjce...koliko cesto dajete? Ja oduzih bas....zaspao beban pa se mama docepala tipkanja [sm=smiley36.gif] ja dam mozda 2 puta sedmicno...prvo smo davali po 1/4, juce je pojela 1/2...i dat cu jos jednom do kraja sedmice...jedva cekam da proba cijelo zumance da joj napravim omlet od zumanca da dijete pojede nesto ukusno [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley36.gif[/image]
|
|
|
|