RE: Bebe od 0 -1 godine (Puna verzija)

Forum >> [Beba] >> Roditeljski razgovori

Poruka

rose -> RE: Bebe od 0 -1 godine (10.9.2011 23:32:42)

IZVORNA PORUKA: jelenaT

Ni ja ne vidim slike :(((((

Draga cickolino srecan put i da sve prodje najbolje sto moze... ljubi princezu dragu

mozda je setovala po kategorijama a mi smo se potrefile u nekoj drugoj kategoriji [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

Rimljankaa -> RE: Bebe od 0 -1 godine (10.9.2011 23:43:07)

Ispod njenog nick.a ovdje na forumu kliknite album i otvore se slike

rose -> RE: Bebe od 0 -1 godine (10.9.2011 23:46:00)

IZVORNA PORUKA: Rimljankaa

ja se slomih trazeci na fb

rose -> RE: Bebe od 0 -1 godine (10.9.2011 23:52:57)

cickolino malena je premedena i ni ja na njoj ne vidim nista neuobicajeno...cak sta vise kad je stavis da sjedi, ona cini mi se nije ni u grcu da ostane u tom polozaju niti sklizne...indijanac je za 10 [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

Cickolini -> RE: Bebe od 0 -1 godine (10.9.2011 23:54:23)

Hvala Vam drage moje ... aBd dat ce dragi Bog da bude moj indijanac pravi indijanac hehe Da i i mozemo sve sto mogu svi hehehe Ko bi reko da joj nesto fali ... ja prva ne bi, ali na moju zalost je tako.

Slike su na RR-u., napravila sam albuim i valjda ga mozete vidjeti ... hvala na prelijepim komentarima hehe Ljuuubimo vas moj indijanac i ja :)

Ja ne mogu spavati ... poslala sam sveki na spavanje, jadna zena slomi se, a ja ne mrdam s mjesta samo je bezveze nerviram. Ali bas mi je pomogla svaka joj cas_t, ali ja sam sad van sebe pa nisam nikom od pomoci hehe

ladyblue RR -> RE: Bebe od 0 -1 godine (10.9.2011 23:56:27)

IZVORNA PORUKA: rose

[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

Super Beba -> RE: Bebe od 0 -1 godine (10.9.2011 23:57:48)

Draga Cickolini, dođoh da ti zaželim sretan put i da budu što bolje vijest..slike ću probati da otvorim, al daBogd'o konekcija to dopusti..i znaj da tvojoj ljepotici ne fali ništa, šta god i kako god da bude, ona će uvijek biti tvoj mali indijanac, dio tebe, tvoje malo savršenstvo...ljubim vas puno i sretno! 

Cickolini -> RE: Bebe od 0 -1 godine (10.9.2011 23:58:43)

IZVORNA PORUKA: ladyblue

[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Htjela sam i na FB staviti, ali mm kaze nemoj ... hajd reko da ga poslusam makar jednom u zivotu. On bi najvise volio kad bi i sebe ukinula s FB. Ja tjerala njega da napravi profil ma nece ni za zivu glavu. Kaze ti mu problemi u zivotu ne trebaju. Neko da mi posalje zahtjev za prijateljstvo ... ti bi se razvela kakva si ... Zna da nisam ljubomorna, ali zna da sam ters pa samo kad mi nesto ne bi bilo po volji bilo bi baj baj [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

Rimljankaa -> RE: Bebe od 0 -1 godine (11.9.2011 0:01:36)

IZVORNA PORUKA: Cickolini

IZVORNA PORUKA: ladyblue

[sm=jezicek.gif] [sm=jezicek.gif] [sm=jezicek.gif] [sm=jezicek.gif]

[sm=smiley36.gif] [sm=smiley36.gif] [sm=smiley36.gif] Htjela sam i na FB staviti, ali mm kaze nemoj ... hajd reko da ga poslusam makar jednom u zivotu. On bi najvise volio kad bi i sebe ukinula s FB. Ja tjerala njega da napravi profil ma nece ni za zivu glavu. Kaze ti mu problemi u zivotu ne trebaju. Neko da mi posalje zahtjev za prijateljstvo ... ti bi se razvela kakva si ...

Ni moj nece za zivu glavu...Ali mu nije mrsko pogledati sta pise ili slike neko od nasih poznatih...

A isto je negodovao A slike na FB,ali ja ne mogu odoljeti,ali sma zato ogranicila,i njene slike mogu smao vidjeti neki ljudi

Amam -> RE: Bebe od 0 -1 godine (11.9.2011 0:06:13)

Vecer zenice,ja malo pokusavam pratiti,ali ne stignem bas:
Cickolini sretan put i da se vratite s najljepsim mogucim vijestima aBd!D ti je premedena,masallah.

Joj zene moj E opet dira uho,sad drugo,ne vjerujem da ga boli,jer bi plakao,taj bol je uglavnom ostar ali stalno ga vuce i bas je nervozan.Malo sam mu opet probala s stapicem procackati pa posumnjah da mu nije vode uslo pa mu stvara nervozu ? [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/zmeden.gif[/image].
Danas je bas bio nervozan a ja imala goste na veceri,a gosti su tipa " aaa on bas naucio na ruke,vidi on samo hoce da se nosi" a ja ludim,sta cu dijete nervozno,necu ga zatvoriti u sobu.

[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley31.gif[/image]  svima!
Laku noc

Rimljankaa -> RE: Bebe od 0 -1 godine (11.9.2011 0:07:34)

Amam i moja A stalno degli usi...Ne znam kako je en bole,ali ona o on nervoze radi,od ifrizluka svog..Kad je ljuta usi cupa i kosu tegli...

mala_sa -> RE: Bebe od 0 -1 godine (11.9.2011 0:07:39)

Cickolino- Daanija je masAllah preslatka, slicice su [sm=love.gif][sm=love.gif]; sto kaze Lady ja ne vidim da njoj ista fali al stvarno?
Ljubi je punooo punooo i mi cemo aBd da dovimo za vas... sretan vam put [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

Moj A se evo jedva uspavao, nece dijete siku nikako (povuce 2-3 puta i pocne da je odbacuje i da place); nemam pojma sta mu je?? Ne znam mozda su i zubici jer sve gura u desnu stranu (i cuclu uzme pa je ono nervozno gura u desno)[sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif] Ako ovako nastavi da odbija siku, ja ne znam sta da radim [sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif]

esmina i bebina mam -> RE: Bebe od 0 -1 godine (11.9.2011 0:09:38)

Uspjela sam napraviti jos jedan album na RR ovaj ljetni pa bar dok ne sredim fb [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

Super Beba -> RE: Bebe od 0 -1 godine (11.9.2011 0:10:34)

Meni piše da član ne želi otkiriti svoj profil..tako da ne mogu ni pristupiti albumu...probaću sutra..sad vas sve pozdravljam i želim vam laku noć i lijepe snove.
Cickolini, još jednom - sretno! :*
I Jelena - nadam se da ste Luka i ti barem malo bolje! Veliki hug i puse za oboje!

entinte -> RE: Bebe od 0 -1 godine (11.9.2011 0:11:12)

uh nemoguce je sve iscitati sad [sm=smiley1.gif] samo da vam mahnem, tek dosli kuci, cijeli dan skitali... K spava danas od 4, samo se probudi da jede i nastavi pa se nadam da mi se nece probuditi u sred noci, inace od 2. mj. se ne budi po noci pa se nadam da ni sad nece... tjesim se da ga je sunce opalilo [sm=smiley1.gif]

dada83 -> RE: Bebe od 0 -1 godine (11.9.2011 0:11:45)

Draga Cickolini, samo da ti zazelim sretan put, jos malo strpljenja pa da znas na cemu si, vidjeces akb sve ce to izaci na dobro. Cijela nasa familija ( RR) misli i moli se za nasu dragu Daaniu. Izdrzat ces ti to sve, ljubimo te puno i tvoju prelijepu djevojcicu (gledala sam slike, prekrasne su [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley20.gif[/image])
Sretan ti put jos jednom [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley31.gif[/image][image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley31.gif[/image][image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley31.gif[/image]

Leena -> RE: Bebe od 0 -1 godine (11.9.2011 0:12:00)

Cickolini, sretno sutra, mila! Bit ce sve dobro, ako Bog dragi da! Uz vas smo! i da, Daania je prava ljepotica, mašAllah!

Esmina, hvala ti puno[sm=smiley31.gif]! Ljubi nam imenjakinji rucicu da sto prije prestane boljeti!

Amam -> RE: Bebe od 0 -1 godine (11.9.2011 0:15:02)

Amam i moja A stalno degli usi...Ne znam kako je en bole,ali ona o on nervoze radi,od ifrizluka svog..Kad je ljuta usi cupa i kosu tegli...

On inace ne radi to,ali je prije 2 sedmice isto bilo s L uhom sad desno,mi ga vodili dr dao nam kapi,nisam koristila jer njega ne boli,ja mu pritisnem malo jace on samo sklanja ruku ali ne place i to je trajalo 2-3 dana i proslo,sad evo drugo uho,pa kontam da nije uslo vode,danas sam ga kupala,ali sam fol lijepo obrisala i ocistila [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley13.gif[/image]

Cickolini -> RE: Bebe od 0 -1 godine (11.9.2011 0:21:30)

Hvala vam drage moje ... divne ste ... sto pise dada bas prava mala RR familija.

ja ne mogu da spava pa cu izgleda docekati budna polazak hehe Po pehu nikakav film na TV... Imam tremu ko mlada pred udaju [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] Blizi se ponedeljak i cuveno snimanje ... samo da bude nalaz sto bolji aBd.

Javljat cu vam se iz Zagreba. Ponjet cu laptop, a valjda cu negdje wireless nafatati [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

mala_sa -> RE: Bebe od 0 -1 godine (11.9.2011 0:23:03)

Amam- moj A ked je nervozan isto to radi, najcesce se cupa u periodu kad on pocne da doji, a mlijeko jos ne pocne da curi samo, pa se nervira sto mu odmah ne curi (eh tad mu rucice budu pune dlaka i usi super crvene jer se sav pocupa) [sm=smiley29.gif][sm=smiley29.gif][sm=smiley36.gif]

Cickolini -> RE: Bebe od 0 -1 godine (11.9.2011 0:25:29)

IZVORNA PORUKA: mala_sa

Amam- moj A ked je nervozan isto to radi, najcesce se cupa u periodu kad on pocne da doji, a mlijeko jos ne pocne da curi samo, pa se nervira sto mu odmah ne curi (eh tad mu rucice budu pune dlaka i usi super crvene jer se sav pocupa) [sm=smiley29.gif][sm=smiley29.gif][sm=smiley36.gif]

Moja D mene cupa i grebe, a sebe zaobilazi. Pametnica mamina .... naucila je ona vec da je bolje po drugome haha Ja sva izgreana po licu. Ko da macku u kuci imam [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

Almaa -> RE: Bebe od 0 -1 godine (11.9.2011 0:26:15)

cickolini sretno, molim Boga da vijesti budu bolje nego se nadate, Daania je prelijepa bebica, jednostavno osvaja na prvi pogled[sm=love.gif]

mala_sa -> RE: Bebe od 0 -1 godine (11.9.2011 0:26:32)

Samo da priupitam ove mame sto imaju bebe od 4,5,6mj, sjecaju li se slucajno sa koliko su njihove bebe pocele da hvataju predmete rukicama?

Moj A je sa 3 mjeseca poceo da hvata ove igracke sto mu vise kad je na podlozi za igranje, a sad hvata sve sto mu je pri ruci i to bas precizno odmah uzme i gura usta, cak je i stoljnak sa stola vec poceo da vuce [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] - bice meni veselo sa njim [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

Cickolini -> RE: Bebe od 0 -1 godine (11.9.2011 0:29:15)

IZVORNA PORUKA: Almaa

cickolini sretno, molim Boga da vijesti budu bolje nego se nadate, Daania je prelijepa bebica, jednostavno osvaja na prvi pogled[sm=love.gif]

Mozda moja D nije mjerilo, ali ona je pocela sa 3 mjeseca da hvata pomalo ... mada je to sve individualno. Sa 4 je bas fatala i igrala se u baby gym-u :)

mala_sa -> RE: Bebe od 0 -1 godine (11.9.2011 0:29:44)

IZVORNA PORUKA: mala_sa

Amam- moj A ked je nervozan isto to radi, najcesce se cupa u periodu kad on pocne da doji, a mlijeko jos ne pocne da curi samo, pa se nervira sto mu odmah ne curi (eh tad mu rucice budu pune dlaka i usi super crvene jer se sav pocupa)

Moja D mene cupa i grebe, a sebe zaobilazi. Pametnica mamina .... naucila je ona vec da je bolje po drugome haha Ja sva izgreana po licu. Ko da macku u kuci imam

Pricaj mi o tome, ja takodjer imam parnica po licu, a kako nosim i naocale sve cesce zavrse na podu (u sekundi ih zgrabi i samo baci), vec su se iskrivile, jos ako je ljut samo me "pukne" po njima [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  961 962 [963] 964 965   Sljedeća stranica >   >>