Leena -> RE: Bebe od 0 -1 godine (11.9.2011 23:41:18)
|
Leena,tek skontah da si ovo ti na FB :) Curica med medeni... Hvala, draga i tvoja je! Ismijah se onoj slici u lavabou[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] Mi smo danas bili na izletu... krepana sam. A sutra moram na teren i Bog zna kad cu kuci stici... I prekosutra isto. Ma ludilo mi je slijedeca sedmica, ne znam koliko cu dijete viđati uopšte[sm=smiley19.gif] Inace, danas kad sam je vidjela da stoji i recituje pjesmicu uz koreografiju, nisam znala da li da se smijem ili da placem.... Ona uopste vise nije beba! Jelena, bas me danas mama zezala, neki dan sam joj pricala kako ti je policija dolazila, jer sam bila toliko sokirana... I danas ja dosla kod nje, zalim joj se kako je esma vristala jer nije htjela spavati, kaze ona meni:"Je l' ti ko zvao policiju?", kazem:"Nije", kaze ona:"E, nije onda dovoljno vristala"[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]. Draga moja, svaki dan mislim na vas, nadam se da ce taj antibiotik pocet djelovati, da krene na bolje vise... Lady, jedva cekam da pijemo neku kaficu da vidim Nađu, meni ovo sve kao da pricas o nekom drugom djetetu[sm=smiley36.gif] Iman, [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] za malu prohodalicu! Bila Dea danas s nama na izletu, i danas sam skontala da me ona mnogo podsjeca na iman, nesto odjednom... Jaki su im geni, brate, u startu su nam sanse da nam djeca lice na nas 1:100 [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]
|
|
|
|