|
mala_sa -> RE: Bebe od 0 -1 godine (12.9.2011 12:40:40)
|
Dan moje dame [sm=smiley1.gif][sm=smiley1.gif] Moj djecak evo pajki, a ja malo na rr, da promahalam sta ima novoga [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Drage moje je li moguce da je mom A postala malo jedna sika, dosad je dojio samo jednu, a vec nekoliko dana fino poruca obje?? I jos ako bi mi neka od zenica mogla napisati kako je osjetila da joj staje proizvodnja mlijeka[sm=zmeden.gif] Meni su dosad grudi 4 sata od podoja uvijek bile bas tvrde i pune na dodir, a u zadnje vrijeme uopste ne osjetim da mi tako "nadodje" mlijeko, i nekako su mehke na dodir [sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif] Mersiha- mom A se ova zvijezda pravo svidja, e sad ne znam jel sto je nova pa mu zanimljiva samo ono jedan period dok je ne istrazi, ili ce mu preci u naviku da se sa njom uspavljuje, pa da mu dosta duze bude draga...vidjet cemo [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Cickolini- sretno vam danas, i da nam se javite sa pozitivnim vijestima aBd [sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka1.gif] Canim- bas je to ta hodalica sto sam ja gledala, samo je plava i kosta ovdje 80€, ako ti nije mrsko pls mi napisi gdje ste vi svoju kupili i koliko je kostala?? Jer je meni za nju bas puno nekako da dam toliko love, ili se varam, ne znam [sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif]
|
|
|
|