RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka (Puna verzija)

Forum >> [Zatrudnjivanje] >> Problemi sa zatrudnjivanjem



Poruka


zeks -> RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka (29.1.2012 3:27:23)

ms-do ne upadas nijedan savjet nije suvisan,e ovako nebi preko uputnice radije idem privatno vjeruj mene jeftinije dodje tako,strah me da neodem na paprikovac dzabe,jer imala sam takvu situaciju sa brisevima!Dali mi uputnicu za Doboj da vadim hlamidiju a rekli mi da u Derventi vadim cervikalni i vaginalni bris,i ja u utorak odvezem muza u Brod pa za Doboj posto imamo jedno auto,kad sam dosla gore kazu mi na mikrobiologi da oni to nerade gore da trebam u BL,nista ja se vratim u Derventu reko izvadicu ovde briseve pa uzeti uputnicu i za BL.Nacekala se ko budala nikad na red kad sam napokon usla kaze dr.Saran da mi nemoze izvaditi cervikalni da moram za doboj i da u Doboju rade hlamidiju al u gradu u maloj bolnici,dadne on meni uputnicu za ginekologiju i naruci me za hlamidiju!Ja u srijedu opet muza u Brod a ja za Doboj,dosla gore i cekaj,cekaj nigdje nikoga nit ko izlazi nit znam sta cu kad sam se fino nacekala izadje sestra i kaze da su svi na sastanku ako hocu da cekam ako ne da idem kuci jer ona nezna kad ce zavrsiti,i meni pukne film nazovemdr.Sanju i zakazem i kod nje sve fino u petak izvadim!E da to je bilo ujutru oko deset a tek oko cetiri sam imala zakazano za hlamidiju,pa niti cekati u Doboju do cetiri nit se vratiti kuci pa opet u Doboj!A sa dr.Biljanom imam jako ruzno iskustvo tako da kod nje uopste neidem!Izvinite sto ja to ovako opsirno al da vam objasnim kako mi je jeftinije privatno,sve na jednom mjestu nego se vozati gore dole,da me nesvatite pogresno!!!




ms_do -> RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka (29.1.2012 9:45:46)

ma sve ok, i ja sam sve radila privatno (u Doboju se privatno rade ti brisevi, ja radila prije 14 dana) - cini mi se da su oni tako napravili da nam je sve lakse privatno. A mogu misliti koliko su te izvozali, strasno! Najbitinije je da si ti sve obavila, zaboravi na to:) pozdrav i srecno




bosss -> RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka (30.1.2012 9:10:18)

lejla hvala na odgovoru nadam se da ce mo i mi uskoro tvojim stopama, dala si mi malu nadu da ce se mozda i meni kao i tebi potrefiti da uspije iz prve. jos jedno pitanje sta planiras sa onim sto je ostalo kod njih , jel planiras se vracati po ostale embrije  nakon odredjenog vremena ili?
ja danas opet moram u mediko s , postacu im inventar jer mislim da niko ne ide toliko cesto kao ja. al bar kad odem pitacu ih jel normalno da imam grceve materice od mikroginona.




lejla145 -> RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka (30.1.2012 10:24:14)

Bosss,samo ti njih pitaj bolje
pitati i biti u toku.Sto se tice mojih preostalih blastocista nisu
prezivjele do zamrzavanja tako da jednog dana ponovo sve iz
pocetka.
Da li ti je biolog Bojana rekla kada krenes sa injekcijama jesti sto vise ananasa
svjezeg i svako vece popiti po casu piva ja sam to sve radila i injekcije primala
kod njih a vikendom davala sama sebi.




bosss -> RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka (30.1.2012 10:39:17)

jeste bojana mi je sve rekla sto treba i to za ananas i pivo ( tako da se toga pridrzavam), rekla mi je i da moram svaki dan setati oko 5 km ( za sto sam malo lijena pa se bas ni ne pridrzavam), ma bojana mi je dala mnogo savjeta kako da povecam sansu ,cak mi je i rekla da ce napraviti decka i da ona nikad dosad nije pogresila u svoje da kazem predskazanju.
a naj bitnije od svega dala mi je psihicku podrsku da cemo uspjeti , i mogu ti reci da zbog toga i imam veliko povjerenje u njih da ce rjesiti nas problem.
a jesi li sama davala inekcije ili ti je muz davao. posto sada on ide kod njih primati a ja mu dajem samo kad oni nerade, al kad dodje vreme da ih ja primam neznam kako cu mu dati da ih on meni daje. i koliko si dnevno primala jednu ili ?




lejla145 -> RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka (30.1.2012 11:39:50)

Bas lijepo sto su ti sve rekli oni su meni dole svi super,bar je moje iskustvo sa njima pozitivno.
Ja  sam prvo primala Dekapeptil 1 pa onda 2 Gonala i pola Dekapeptila sama sebi davala,meni je to sve brzo
proslo 7 maja pocela sa mikrog. punkcija mi bila 11 juna. Samo budi pozitivna koliko god mozes i jel ti to prvi Vto?




tea 80 -> RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka (30.1.2012 11:41:57)

Cure moje ,ja trebam od ponedjeljka 06.februara početi sa injekcijama ali ja Bojanu još nisam vidjela niti sam sa njom razgovarala tako da ja nemam pojma o tim savjetima za ananas i pivo,izgleda da se oni ne ophode sa svima isto,
Meni je četvrti put a zato sad prvi put čujem,sad mi tek ništa nije jasno.
Ja sam bila polovinom decembra na konsultacijama kod neke doktorice ni ime joj ne znam,dala mi onu šemu i rekla da pijem mycrogrinon ,da prikupim sve nalaze i dođem 06.februara na UTZ i od tada da ću početi sa injekcijama,to je sve što je ona meni rekla.Sve sam nalaze odradila i svi su mi dobri,pjem ovaj mycroginon  pa vidjeću u ponedjeljak hoću li dobiti nešto više savjeta.Lejla 145 molim te možeš li mi ti dati neki savjet jer vidim da si ti uspjela iz prve?Pozdrav!




bosss -> RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka (30.1.2012 11:50:14)

da prvi mi je vto , moj muz se vec uveliko bocka a jos malo pa cu i ja krenuti zajedno sa njim meni nije problem njega bockati posto sam ipak zavrsila medicinsku , al neznam kako cu ja kad krenem nisam sigurna da njemu dajem a bas nemam hrabrosti da sama sebe bodem , al valjda ce neko od prijatelja uskociti. jedino sto me je potrefilo da moram piti mikroginon 2 mjeseca , baksuz uspio upasti u onu prvu grupu, al proce i to jedino me zabrinjava to sto me boli stomak al danas svejedno idemo tamo po jos jedan menopur pa cemo usput nadam se saznati jel to ok ili ne.
a sto se tice komunikacije i savjeta sa njima iz mediko s ni ja se nemam na sta pozaliti stvarno izlaze u susret bar meni.




bosss -> RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka (30.1.2012 11:56:00)

tea ocigledno da nisi upoznala bojanu iz razloga sto ti nije trebala, kod nas je situacija da je problem kod mog muza pa smo cesto kod nje jer ona ga vodi i daje mu savjete.
i nama je bojana rekla da kad udjemo u proces da svaki dan popijem ja casu piva i pojedem ananas(naravno ne cjeli mozes ga razvuci na 2 do 3 dana) , da je setnja jako bitna , i meni je rekla da nemam odnose tj da se ne bi uzbudjivala valjda je to nesto vezano za ovulaciju. a pivo i ananas poboljsava endometrijum. e sad nama je dala jos mnogo savjeta sto se tice mog muza , posto je kod njega problem.




zeks -> RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka (30.1.2012 12:57:00)

Eto lejla ti nam svima podizes moral,hvala ti sto si tu za nas!A kako se cesto mjere folikule?Jel se ide svaki dan?




zeks -> RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka (30.1.2012 12:58:00)

bosss javi sta su ti rekli!




zeks -> RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka (30.1.2012 13:22:41)

Hej cure imam sutra zakazano u pola cetiri kod Biukovica,jel mi mozete pomoci gdje se nalazi?Ul.Jovana Ducica 84 al ja normalno nemam pojma gdje je to!Treba mi neko lajicko objesnjenje hehehhe




lejla145 -> RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka (30.1.2012 13:37:36)

Tea80 ja sam se tebi bas slatko nasmejala,to je Bojana sve rekla mome muzu kada je radiO kod
njih nalaz tako da on nije isao na citanje nalaza ja to ne bih znala samo ti to uzmi kada krenes
sa injekcijama.
Zeks,to ti je glavna ulica u novoj varosi tj.kod Medicinske elektronike tako ti je se najlakse orjentisati
to bas nije tesko naci.





lejla145 -> RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka (30.1.2012 13:42:23)

A Zeks folikolumetrija se radi 3 puta pred kraj terapije svaka 2 dana.




zeks -> RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka (30.1.2012 13:56:56)

Joj draga lejla neznam ti ja ni gdje je nova varos,bas sam tele sto se tice BL,znam otici to Boske,paprikovca,mediko s i to je to,kad god smo isli u BL muz vozio tako da ja uopste nisam obracala paznju,al eto sad moram sama,mislim da cu sad upoznati i uzduz i poprijeko hehhe




maki t -> RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka (3.2.2012 16:21:37)

Cure imam jedno pitanje! Zasto se sad naplacuje pregled kod dr Sanje kada imas resenje za ivf ja sam radila vec dve vantjelesne i nikad nisam placala.Moja prijateljica je prosle sedmice isla i naplatili su joj i pregled i ultrazvuk a to dosad je sve obuhvatalo pod besplatan postupak




dijana85 -> RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka (3.2.2012 19:13:34)

Drage moje pocela sam sa terapijom inace ovo mi je drugi pokusaj vantjelesne,od 9.01 pijem mycroginon od kako sam ga pocela piti pojavljuje mi se smedji iscjedak i oskudnije krvarenje da li se nekoj od vas desavalo nesto slicno?[sm=zmeden.gif]




bosss -> RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka (4.2.2012 8:24:36)

maki otkud to da naplacuje , ja sam pre nekih 10 dana bila na pregledu i uz i nije mi naplatila nista, dosada mi nista nije naplatila. to tvoja prijateljica mozda nije naglasila da treba u postupak , ili su se sestre mozda zeznule al meni nista nisu naplatili.

dijana taj iscjedak ti je normalan a ako krene jaca krv moras popiti dvije tablete odjednom tj pojacati dozu, i mene boli stomak od mikroginona ko da cu dobiti  pa su mi rekli da je to normalno da se organizam privikava na tablete i da je to samo nus pojava. i isto su rekli ako krene krvarenje oskudnije da povecam tj da pijem 2 tablete dnevno. a u svakom slucaju ih nazovi mada nemas zasto da se opterecujes koliko sam skontala da ti je onda mala doza. kad ti je planirana punkcija kad pijes vec od 9.1.




dijana85 -> RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka (5.2.2012 20:16:08)

sutra idem na ultrazvuk i trebala bi poceti sa inekcijama a punkcija je planirana oko 6.marta ako bude sve kako je planirano,od juce pijem po 2 tablete sve je isto samo me manje boli stomak




bosss -> RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka (6.2.2012 7:59:29)

dijana blago ti se ti bar sad zavrsavas sa mikroginonom ja sam tek jednu kutiju popila a stomak me rastura koliko boli.
aj nek ti je sa srecom sad nastavak .




Tanja2 -> RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka (6.2.2012 14:52:06)

Iskreno ja sam zestoki pusac,takodje pacijent dr Sanje ali me dugo nije bilo na forumu.Ja sam iz drugoga puta ostala trudna i sada imam djevojcicu od 7 mjeseci nakon 9 godina.I meni su rekli da prestanem pusiti,i to stvarno steti svom njihovom trudu da nas ucine majkama.Mislim da bih trbale da slusate sta vam doktorica govori jer to nije uzalud.Sada naravno opet pusi,ali kada moja djevojcica navrsi 1 godinu opet idem na van tjelesnu,i naravno prestajem pusiti.Cure slusajte doktoricu,ako vam je stalo kao njoj da postanete majke.Veliki pozdrav od mene i moje Nikol.[sm=duda.gif]




bosss -> RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka (6.2.2012 14:59:50)

hvala tanja , znam da od pusenja su losije kvalitete jajne celije, al ja sam ga bar smanjila pa pokusacu i prestati al ipak bolje je smanjiti nego biti nervozan , nervoza stetnije djeluje. a naravno ko moze najbolje je prestati i time sebi povecati sansu.




Tanja2 -> RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka (6.2.2012 15:04:11)

Slazem se sa tobom u tim momentima ne smijemo dopustiti stresovima i nervozi da budu prisutne kod nas.




dijana85 -> RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka (7.2.2012 0:23:42)

bila sam na ultrazvuku sve je uredu samo su mi povecali dozu microginona ,pocela sam danas da se bockam [sm=smiley1.gif]




bosss -> RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka (7.2.2012 8:13:10)

dijana nek ti je sa srecom , i nek se sve sretno zavrsi[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/bravo.gif[/image]




Stranica: <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sljedeća stranica >   >>