Bebica11 -> RE: Mršajmo zajedno ! (9.11.2012 8:49:31)
|
IZVORNA PORUKA: Graziella Moguce da je do dojenja,ne znam,ma uostalom nije bitno koji je razlog(samo nek' nije bolest,nedaj Boze)nek spadaju kile samo,ne trebaju nam,ljepse se covjek,tj.zena,osjeca,jel tako?ma do ljeta ces ti da letis u 60-kilasicemeščini.[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley36.gif[/image].meni bude najdraze kad navucem neki stari komad odjece,tad budem bas sretna. ma doduse ja nemam velikih odstupanja valja se i potruditi ne jesti hljeb pred mrak i navecer pa ne piti sokove pa jesti umjereno, brojati sebi zalogaje vjezbati(svaki dan vjezbam bar da se oznojim i kad se oznojim znam da sam ok, a ako ne vjezbam cistim kucu dok se sva ne preznojim il idem na duzu setnju s N) npr ja ne bih pojela nikad snikers, al pojedem RED KINDER COKOLADE kao npr sad uz NES kafu a od tog pola dam N[sm=smiley36.gif] NE JEDEM BIJELI HLJEB VEC RAZEV npr tako da se ja u biti ne patim i ne odricem puno samo biram uvijek niskokaloricnije od visekaloricnijeg i npr ako zgrijesim danas pitom lazanjom i sl, sutra jedem spinat koji mrsa il leso meso "da se vratim na pravi put" eto to su neki trikovi moji
|
|
|
|