RE: Mršajmo zajedno ! (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Mršavljenje

Poruka

M kao Mama -> RE: Mršajmo zajedno ! (25.12.2012 20:24:25)

ja sam zadnjaih nekoliko dana prešla sve granice, zaista mi nije dobro, ko rupa bez dna sam,

reallove -> RE: Mršajmo zajedno ! (25.12.2012 22:27:50)

Ma da vam pravo kazem i meni se pocelo svidjati ovako kakva sam sad,tako da cu paziti da ostanem ovako..danas sam pravila kolac cudo od cokolade,nisam ga ni probala,bravo ja...svi kazu da je dobar pravo..

jasmin -> RE: Mršajmo zajedno ! (25.12.2012 22:49:05)

IZVORNA PORUKA: reallove

Ma da vam pravo kazem i meni se pocelo svidjati ovako kakva sam sad,tako da cu paziti da ostanem ovako..danas sam pravila kolac cudo od cokolade,nisam ga ni probala,bravo ja...svi kazu da je dobar pravo..

Ok tako,ali nemoj vise dolje [sm=smiley1.gif].

canim,sta podrazumijevas pod `slatki dan`,koja kolicina slatkog se moze priustiti?

reallove -> RE: Mršajmo zajedno ! (25.12.2012 22:52:35)

IZVORNA PORUKA: jasmin

canim,sta podrazumijevas pod `slatki dan`,koja kolicina slatkog se moze priustiti?
necu vise[sm=smiley1.gif]

canim -> RE: Mršajmo zajedno ! (25.12.2012 22:55:08)

Sve sto ti dusa pozeli mozes pojesti,bez pretjerivanja naravno, pod uslovom da druge dane budes ekstra fina, s redovnim obrocima i da pijes puno vode, taj jedan slatki dan nece nimalo uticati na vagu a ti ces dobiti motivaciju za dalje [sm=smiley1.gif]

reallove -> RE: Mršajmo zajedno ! (25.12.2012 22:56:55)

Meni sada trebaju vjezbe,ali dobre vjezbe..ja se "natjeram" ,radim nekoliko dana pa onda prekinem...i sve tako..a ne mogu redovno,nema sanse,rijetko kad da uhvatim vremena...preko dana je kuca,poslovi,dijete,ma svega,navecer krenem pa stanem,ne mogu umorim se od svega,samo da mi je da legnem...

jasmin -> RE: Mršajmo zajedno ! (25.12.2012 22:57:52)

IZVORNA PORUKA: canim

Sve sto ti dusa pozeli mozes pojesti,bez pretjerivanja naravno, pod uslovom da druge dane budes ekstra fina, s redovnim obrocima i da pijes puno vode, taj jedan slatki dan nece nimalo uticati na vagu a ti ces dobiti motivaciju za dalje [sm=smiley1.gif]

Ja sam dosla do onog trenutka kada se mora lupiti sakom o sto i reci dosta,rikverc [sm=jezicek.gif].

canim -> RE: Mršajmo zajedno ! (25.12.2012 23:02:33)

Cim muz kaze dosta, onda je stvarno dosta [sm=jezicek.gif] mi mozda nekad nevidimo da smo predebele/premrsave dok nam neko fino to ne kaze (a i mi mu povjerujemo [sm=jezicek.gif])

Psiha je cudo, ja se sjecam kad sam imala 83 kg nisam se osjecala nesto previse debelom, vec nako punijom [sm=smiley36.gif] dok nisam skontala da je moj broj odjece ogroman [sm=sad.gif] i da je nemoguce naci nesto lijepo u tom broju.

Bebica11 -> RE: Mršajmo zajedno ! (26.12.2012 9:00:08)

Ja sam dosla do onog trenutka kada se mora lupiti sakom o sto i reci dosta,rikverc [sm=jezicek.gif].

jasmin pridruzi nam se[sm=bravo.gif]

zene ja odmaram ovu heftu od mrsanja, mislim ne spavam, maloj izbijaju zubi doji non stop jos da ne jedem slatko i sl ima da se roknem[sm=jezicek.gif]

nadam se da nece biti plus samo da odrzim kg[sm=bravo.gif]

boombar -> RE: Mršajmo zajedno ! (26.12.2012 9:56:18)

Evo i mene drage moje [sm=smiley1.gif] Samo da prijavim da se brljalo ova dva dana .. sad cu biti fina do Nove, pa opet dva dana brljanja. Ovaj petak se nadam stagnaciji u najboljem slucaju [sm=jezicek.gif] Danasnji meni: D:tunjevina, U:dvije mandarine, R:jabuka (znam, znam), U:opet dvije mandarine, V:sarma

MicoTico -> RE: Mršajmo zajedno ! (26.12.2012 10:03:13)

IZVORNA PORUKA: boombar

Evo i mene drage moje [sm=smiley1.gif] Samo da prijavim da se brljalo ova dva dana .. sad cu biti fina do Nove, pa opet dva dana brljanja. Ovaj petak se nadam stagnaciji u najboljem slucaju [sm=jezicek.gif] Danasnji meni: D:tunjevina, U:dvije mandarine, R:jabuka (znam, znam), U:opet dvije mandarine, V:sarma

Zamijeni taj ručak i večeru, mada ti je to baš malo za pojesti.
Btw, super ti je avatar[sm=smiley2.gif]

boombar -> RE: Mršajmo zajedno ! (26.12.2012 10:07:22)

Hvala [sm=smiley36.gif] Ma rucak moram na poslu pojesti pa zato ne mogu zamjeniti. Inace ponesem nesto sto vise odgovara rucku, ali nije mi se dalo juce kuhati, a ruska salata i sarma koju imam vec skuhanu bas i nisu prikladne za ponijeti [sm=smiley36.gif]

reallove -> RE: Mršajmo zajedno ! (26.12.2012 12:14:55)

Cim muz kaze dosta, onda je stvarno dosta [sm=jezicek.gif] mi mozda nekad nevidimo da smo predebele/premrsave dok nam neko fino to ne kaze (a i mi mu povjerujemo [sm=jezicek.gif])

Psiha je cudo, ja se sjecam kad sam imala 83 kg nisam se osjecala nesto previse debelom, vec nako punijom [sm=smiley36.gif] dok nisam skontala da je moj broj odjece ogroman [sm=sad.gif] i da je nemoguce naci nesto lijepo u tom broju.

Ovako sam i ja hahahaha.dok su se svi dosaptavali "da nije trudna" ja sebi i nisam bila nesto debela..eh kad sam morala da kupim kaput br 44,kad sam u terranovoj probala hlace xl i njih jedva navukla,nisu imali veceg broja i kad mi je sva moja odjeca postala mala,rekla sam sebi dosta ,smrsala 16 kg i uopste mi nije bilo tesko..sada je vec druga prica,ja mogu reci da sam zadovoljna,mogu sebi kupiti lijepu odjecu,imam izbora i ne moram uvijek da trazim najveci moguci broj,vjerovatno zato ovaj 1 kg sto sam jos htjela da skinem, nece pa nece

lani -> RE: Mršajmo zajedno ! (26.12.2012 14:07:50)

Ja treba da skinem jos 6 kg, pa mogu krenuti sa nekim vezbicama. Videcu sta ce mi reci dr na kontroli.

Za sada mi nije tesko sto sam na dijeti, mada ima dana kada "kriziram" za slatkisima! Ali ponosna sam na sebe, vec 2 meseca i 6 dana nisam pojela nijedan jedini slatkis, ni kockicu cokolade! [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/bravo.gif[/image]

canim -> RE: Mršajmo zajedno ! (26.12.2012 14:11:41)

lani [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] s pravom si ponosna i ja bih bila [sm=bravo.gif]

boombar -> RE: Mršajmo zajedno ! (26.12.2012 15:34:45)

[sm=smiley20.gif] lani

reallove -> RE: Mršajmo zajedno ! (26.12.2012 21:26:23)

IZVORNA PORUKA: lani

Ja treba da skinem jos 6 kg, pa mogu krenuti sa nekim vezbicama. Videcu sta ce mi reci dr na kontroli.

Za sada mi nije tesko sto sam na dijeti, mada ima dana kada "kriziram" za slatkisima! Ali ponosna sam na sebe, vec 2 meseca i 6 dana nisam pojela nijedan jedini slatkis, ni kockicu cokolade! [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/bravo.gif[/image]

[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

amra_sa -> RE: Mršajmo zajedno ! (26.12.2012 21:36:16)

Ja čekam da mi "klikne" pa da vam se fino pridružim na temi. Nedisciplinovana sam jako, treba me istući ... [sm=smiley36.gif]

canim -> RE: Mršajmo zajedno ! (26.12.2012 21:59:24)

IZVORNA PORUKA: amra_sa

Ja čekam da mi "klikne" pa da vam se fino pridružim na temi. Nedisciplinovana sam jako, treba me istući ... [sm=smiley36.gif]

Ima nas još nedisciplinovanih tako da slobodno se ti pridruži [sm=jezicek.gif]

amra_sa -> RE: Mršajmo zajedno ! (26.12.2012 22:15:48)

IZVORNA PORUKA: amra_sa

Ima nas još nedisciplinovanih tako da slobodno se ti pridruži [sm=jezicek.gif]

Ne znam odakle i kako da počnem, i ne pitajte me za kg [sm=sad.gif]

amra_sa -> RE: Mršajmo zajedno ! (26.12.2012 22:21:05)

Nisam čitala postove, za početak me zanima da li je neko probao šejk za mršanje i koji su rezultati ?

Nunny -> RE: Mršajmo zajedno ! (27.12.2012 9:43:34)

mile moje ja vam moram priznati da vas cesto citam, narocito kad me uhvat neka moja kriza za klopom :) i onda se divim vama koje se trudite da promjenite nesto u zivotu pa sa manje ili vise uspjeha to nije toliko ni bitno [sm=smiley31.gif]
Ja znam da ce posle ng biti "navala" na ovoj temi [sm=smiley36.gif] znate obicno je mrsavljenje number1. odluka u Novoj [sm=smiley2.gif]
Nego ja zelim ponovo da vam se pridruzim, nije da sam bila prezadovoljna sa svojim izgledom ali sam sebi izgledala sasvim normalno, ali prijateljica koju ja jaaako cijenim i za koju znam da mi nesto zlonamjerno nebi rekla, sinoc kze moras jos da smrsas i to onako iz vedra neba [sm=smiley13.gif]...
Pa eto me opet

Bebica11 -> RE: Mršajmo zajedno ! (27.12.2012 10:05:21)

haj zene

ja ovu heftu odmaram, cak sam nabacila mali plus, jucer sam bila ok, jela spinat jaje, itd al navecer izasla s muzem i doner pojedem i zacinim bademima u cokoladi i cimetu, helem belem i ne bio plus, zeza me jelo uvecer

od petka aBd startam nanize, zanimljivo, u svom mrsanju kao da imam "predahe", sjecam se da sam bila jedno vrijeme zapela na 81kg, pa 79kg a sad na 77kg, vjerovatno dok se malo ustabilim i skupim snage i volje idemo nanize bar na 75kg[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

fantagiro -> RE: Mršajmo zajedno ! (27.12.2012 10:43:38)

amra_sa ja nemam nekih iskustva sa sejkovima ali evo kako ja mrsam:

Poslije tri trudnoce u tri godine (nazalost sam u 3. trudnoci izgubila bebu u 6. mjesecu) sam se nasla sa 25kg viska na vagi[sm=smiley6.gif]
I odlucim da trebam poraditi malo na sebi [sm=smiley36.gif]

Izbacila sam ugljiko hidrate navece, a ovako je od prlike izgledao jedan moj dan:

-dorucak: 45g zitarice i ne masno mlijeko
-rucak: jedna saka skuhane rize, tjestenine ili kromprira uz filete ili ribu sa povrcem
-vecera: filete ili jaja skuhana (bez zumanceta) ili mladi sir sa povrcem i/ili salatom

nakon 5 mjeseci sam skinula taj visak. Uzivala u svojoj novoj garderobi 3-4 mjeseca i [sm=nosecka.gif] a u trudnoci nabacim 30 kg [sm=smiley36.gif]
Krajem Augusta sam se hvala Bogu hajirli porodila samo sto mi je ostalo ponovo +25 (5kg sam izgubila odmah poslije poroda) i sad nakon 4 mjeseca sam jos na +7kg, znaci jos malo pa ce mi moci opet ona stara nova odjeca [sm=smiley1.gif]

Bilo bi sve to efikasnije uz sport ali sam ja prava lijenguza sto se toga tice [sm=smiley1.gif]

Pa ko zeli da proba neka izvoli.

boombar -> RE: Mršajmo zajedno ! (27.12.2012 14:49:39)

Pozdrav zene moje! Evo danas prijavljujem odlican pocetak dnaa uz musli, a evo zgrijesih na pauzi s cizburgerom i pomfrijem u McD [sm=zardeva.gif] Ne trudim se puno iskreno i to svjesno, jer su praznici i mislim da cu tek iz njih krenuti opet ozbiljno... tj od sljedece srijede.. a do tad cu gledati da ne odem puno u plus.
Fantagiro odlican rezultat za relativno kratko vrijeme [sm=smiley20.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  183 184 [185] 186 187   Sljedeća stranica >   >>