amra_sa -> RE: Mršajmo zajedno ! (27.12.2012 22:42:31)
|
IZVORNA PORUKA: fantagiro amra_sa ja nemam nekih iskustva sa sejkovima ali evo kako ja mrsam: Poslije tri trudnoce u tri godine (nazalost sam u 3. trudnoci izgubila bebu u 6. mjesecu) sam se nasla sa 25kg viska na vagi[sm=smiley6.gif] I odlucim da trebam poraditi malo na sebi [sm=smiley36.gif] Izbacila sam ugljiko hidrate navece, a ovako je od prlike izgledao jedan moj dan: -dorucak: 45g zitarice i ne masno mlijeko -rucak: jedna saka skuhane rize, tjestenine ili kromprira uz filete ili ribu sa povrcem -vecera: filete ili jaja skuhana (bez zumanceta) ili mladi sir sa povrcem i/ili salatom nakon 5 mjeseci sam skinula taj visak. Uzivala u svojoj novoj garderobi 3-4 mjeseca i [sm=nosecka.gif] a u trudnoci nabacim 30 kg [sm=smiley36.gif] Krajem Augusta sam se hvala Bogu hajirli porodila samo sto mi je ostalo ponovo +25 (5kg sam izgubila odmah poslije poroda) i sad nakon 4 mjeseca sam jos na +7kg, znaci jos malo pa ce mi moci opet ona stara nova odjeca [sm=smiley1.gif] Bilo bi sve to efikasnije uz sport ali sam ja prava lijenguza sto se toga tice [sm=smiley1.gif] Pa ko zeli da proba neka izvoli. Ja kupila neki šejk, papreno ga platila, ali mi se ne da da ga pijem, tj. doručkujem i večeram. Nisam ja baš ljenguza, ali da je šta blizu zgrade, da se ne petljam sa prevozom i da mi je kakvu kolegicu pa fino pod ruku i lagano na fitness i sl.Mrsko mi samoj.
|
|
|
|