RE: Mršajmo zajedno ! (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Mršavljenje

Poruka

Bebica11 -> RE: Mršajmo zajedno ! (29.12.2012 16:02:25)

haj zene

ja evo kod sveki..danas prvi put probala kacu, pita sa kukuruznim brasnom nisam znala ni da postoji

ugl ne prejedam se a na dijetu cu kad dodjem kuci aBd jos jedno 5kg

ps.neku noc sam navukla suknjicu 40br na sebe i lijepo je stajala haha probala ssm jos jednu nju ne mogu skopcati al navuci mogu haha

cilj-skopcati suknjicu pocecu i vjezbati:))))

reallove -> RE: Mršajmo zajedno ! (29.12.2012 18:24:03)

Hi zenice....bravo za minuse,vidim ima puno i pluseva,da sto prije odu..ja se nisam vagala....u petak cu aBd...

lila25 -> RE: Mršajmo zajedno ! (29.12.2012 19:49:33)

kod mene jutros 72.0 kg super samo da ne ide gore bila sam se prepala proslu sedmicu stalno sam bila gladna,povecala unos vode i evo odmah se bolje osjecam..

lani -> RE: Mršajmo zajedno ! (30.12.2012 21:09:54)

Drage moje ja sam vam danas bila ceo dan gladna! Pogrickala sam saku badema, to nije strasno?![image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

reallove -> RE: Mršajmo zajedno ! (30.12.2012 22:17:05)

Ja sam dan i noc gladna..uhvatio me dosadni pms,necu na vagu dok sve ovo ne prodje...

canim -> RE: Mršajmo zajedno ! (30.12.2012 22:58:17)

Hi, meni moja došla pa se osjećam ko tenk [sm=hudicek1.gif] jedva čekam da je ispratim.

Da prijavim da sam jela kadif i kuglof sto sam juce pravila, sva sreće da sam mami proslijedila većinu.

Gledala sam i ja te fitness aplikacije na mobu, ima bas razni i u Apple storu, morat ću se malo detaljnije zaroviti i naći nešto korisno.

lani -> RE: Mršajmo zajedno ! (31.12.2012 13:22:01)

Evo da u napred prijavim, da cu da napravim jedan brlj! Popicu casu vina sa mm.
E tako, sada mi je lakse kada sam vam rekla![image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley36.gif[/image][image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

canim -> RE: Mršajmo zajedno ! (31.12.2012 14:58:51)

Eh nek si nam prijavila [sm=jezicek.gif] eno i ja sam fina bila pa prijavila kuglof i kadaif [sm=smiley36.gif]

Kod mene dan protice uredno, bez brljova, samo sto sam zaboravila vode piti [sm=smiley24.gif] ali donaknadit cu do veceras, mm posti danas, pa mu smisljam iftar.

Bebica11 -> RE: Mršajmo zajedno ! (31.12.2012 15:00:48)

IZVORNA PORUKA: canim

Eh nek si nam prijavila [sm=jezicek.gif] eno i ja sam fina bila pa prijavila kuglof i kadaif [sm=smiley36.gif]

Kod mene dan protice uredno, bez brljova, samo sto sam zaboravila vode piti [sm=smiley24.gif] ali donaknadit cu do veceras, mm posti danas, pa mu smisljam iftar.

smisli pa mi reci

evo i ja postim danas, imam dosta dana za napostiti, ugl sehur je bio s nutellom a iftar necu pretjerati, moram ovaj plus skidati[sm=sad.gif]

canim -> RE: Mršajmo zajedno ! (31.12.2012 15:04:26)

Uh svidja mi se tvoj sehur [sm=jezicek.gif] kod mm sehur bio merdzamik corba i jami pitice [sm=jezicek.gif]

Bebica11 -> RE: Mršajmo zajedno ! (31.12.2012 15:17:58)

Uh svidja mi se tvoj sehur [sm=jezicek.gif] kod mm sehur bio merdzamik corba i jami pitice [sm=jezicek.gif]

nemr'em ti ja postiti na corbi....dojim[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

canim -> RE: Mršajmo zajedno ! (31.12.2012 15:32:07)

IZVORNA PORUKA: Bebica11

nemr'em ti ja postiti na corbi....dojim[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

Jeste, a nutella je jako hranjiv i zdrav obrok [sm=smiley36.gif] [sm=jezicek.gif]

Stavila sam meso da mi se iskuha pa cu ga u sporet s krompirom i rizom i napravit cu neku supicu s povrcem na mesnoj vodi. Za desert mm donio kestane sekeri, tj kesteni preliveni agdom, tako da cemo se sladiti uz caj.

Nunny -> RE: Mršajmo zajedno ! (31.12.2012 21:03:55)

Drage moje samo na brzinu da vam se javim, pazite se veceras da nebi bilo +++ [sm=smiley36.gif]
ja sam pravila neke keksice sa makom ...mmm kako ja volim mak, ali bilo je jedan i dosta [sm=smiley36.gif]
Tako sam zeljela da napravim cokoladnu kremastu tortu ALI za dobrobit moje linije sam odustala [sm=smiley4.gif]

Nunny -> RE: Mršajmo zajedno ! (1.1.2013 11:48:04)

Jutroo...da vam pozelim srecnu novu godinu [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]
Budite mi zdrave, srecne, zadovoljne i naravno mrsavije [sm=smiley36.gif][sm=smiley2.gif]..
Ja sam jutros odmah na vagu da vidim kako je pocela Nova i mogu vam reci da sam od petka vec -1kg [sm=smiley9.gif]

MicoTico -> RE: Mršajmo zajedno ! (1.1.2013 11:49:23)

IZVORNA PORUKA: Nunny

Jutroo...da vam pozelim srecnu novu godinu [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]
Budite mi zdrave, srecne, zadovoljne i naravno mrsavije [sm=smiley36.gif][sm=smiley2.gif]..
Ja sam jutros odmah na vagu da vidim kako je pocela Nova i mogu vam reci da sam od petka vec -1kg [sm=smiley9.gif]

A jesi Nunny čestita[sm=smiley36.gif]
ja neću na vagu dok ne prođe Božić. Neću da se traumiram bez veze[sm=jezicek.gif]

reallove -> RE: Mršajmo zajedno ! (1.1.2013 21:50:05)

Da vas i ja pozdravim drage moje...Dosla mi je vjestica,sta da vam pricam,sve me boli,na silu sam danas hodala ,radila pa cak i jela...

MicoTico -> RE: Mršajmo zajedno ! (1.1.2013 21:52:31)

IZVORNA PORUKA: reallove

Da vas i ja pozdravim drage moje...Dosla mi je vjestica,sta da vam pricam,sve me boli,na silu sam danas hodala ,radila pa cak i jela...

ja sve kontam : evo naša reallove već na traci za trčanje[sm=smiley36.gif]
Neka si ti nama ručkala, znaš da ti je mužek rekao da ne smiješ više u minus[sm=smiley36.gif]

reallove -> RE: Mršajmo zajedno ! (1.1.2013 22:04:39)

Nisam na traci,tjeram se evo nekoliko dana ,ali neda mi se,lijena sam uzas..jutors sam malo vjezbala,onako trbusnjaci,tegovi,nista posebno..ma nemam ni vremena pravo da kazem..jedva uhvatim koji satic da se sredim, isfeniram...ko ce odvojiti 2 sata samo za vjezbe,no no[sm=smiley36.gif]..nego ja sam jos uvijek zadovoljna,stalno se pregledam na ogledalu[sm=smiley36.gif]

AnLu -> RE: Mršajmo zajedno ! (1.1.2013 22:12:10)

Jedna specijalna za vas [sm=smiley1.gif]

[img]http://www4.slikomat.com/11/0101/6t-kcal.jpg[/img]

a ti nunny i ti MicoTico sikter sa ove teme, jasno[sm=jezicek.gif]

Nunny -> RE: Mršajmo zajedno ! (1.1.2013 23:36:52)

[sm=smiley36.gif] ma jos samo malo imam nove salsa jeans u koje ocajno zelim da udjem [sm=smiley2.gif]
pa znas kakva sam bila prije trudnoce.. moram se vratiti u formu...suti sad se pazim, ma sta vi mrsave znate o tome :P :D
Ali kad ti dodjes pravim tortu i prekidam dijetu [sm=smiley4.gif]

lani -> RE: Mršajmo zajedno ! (2.1.2013 12:42:29)

Drage moje, evo nas u novoj godini i starom filmu![image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley36.gif[/image]
Srecna vam ova nova 2013. godina. Ljubim vas sve, i da mi budete zdrave, lepe i mrsave onoliko koliko zelite!

Ja sam vam bila dobra, pridrzavala se dijete, sem onog maleckog brlja (casa vina u novogodisnjoj noci) pa se u petak nadam minusu.

Bebica11 -> RE: Mršajmo zajedno ! (2.1.2013 15:30:41)

haj zenice

ja se konacno zauzdala JUCER, nadam se da ce potrajati[sm=smiley36.gif]

danas postim za iftar musaka, jedva cekammmm, i bice puding na vodi eto nadam se da necu veceravati[sm=bravo.gif]

Bebica11 -> RE: Mršajmo zajedno ! (2.1.2013 15:31:52)

IZVORNA PORUKA: Bebica11

Jeste, a nutella je jako hranjiv i zdrav obrok [sm=smiley36.gif] [sm=jezicek.gif]

Stavila sam meso da mi se iskuha pa cu ga u sporet s krompirom i rizom i napravit cu neku supicu s povrcem na mesnoj vodi. Za desert mm donio kestane sekeri, tj kesteni preliveni agdom, tako da cemo se sladiti uz caj.

hranjiv jeste a zdrav otom-potom[sm=jezicek.gif]

jutros makaroni bolonjez i 2 COKOLIPSA[sm=smiley36.gif]

boombar -> RE: Mršajmo zajedno ! (3.1.2013 10:04:03)

Sretna Nova 2013 drage moje zenice! Osim standardnog dobrog zdravlja, zelim nam svima da smrsamo u ovoj godini do svog cilja [sm=smiley36.gif]
Svaka cast ovima koje nisu brljale [sm=bravo.gif] Ja jesam .. i to bas, bas! Zao mi bilo da jedina dva dana koja smo svi bili skupa kuci nesto uskracujem. Ali evo, danas je opet radni dan, vracamo se rutini, pa i dijeti. Stala sam jutros na vagu i gore je nego sto sam mislila [sm=smiley36.gif] Necu ovaj petak prijavljivati kilazu, tek naredni.
Danasnji meni: D:musli, U: mandarine, R:izaci cu na pauzu pa cu nesto pojesti (potrazicu nesto sto se uklapa u dijetu) U:mandarine, V:jedna sarma

SdZ -> RE: Mršajmo zajedno ! (3.1.2013 10:13:51)

Evo mm i ja vam se pridruzujemo. Mi smo krenuli jucer s Dukan dijetom. Mm se pridrzava od jucer, a ja ne. Nisam stigla otici po potrebne namirnice tako da sam "pala" pred slatkisima.
Bit ce bolje sutra, ako Bog da. Danas cu u nabavku potrebnih namirnica i onda idemo u borbu s kg.
Bila bih zadovoljna da 5kg skinem, ali ne bih se bunila ni kad bi ih 10 otislo sa mene. Lahko mi ih vratiti ako ne bude dobro.

Sretno nam svima! [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  185 186 [187] 188 189   Sljedeća stranica >   >>